14

Två veckor kvar!! Herregud, ungen kan ju komma när som helst! +-2 veckor är det ju... Så spännande! Har gått 95% idag. Känns bara så konstigt, tiden har ju gått så fort. Det känndes ju så långt kvar, men nu är vi verkligen här. Har längtat som tusan och nu när vi är här så känns det så overkligt. Måste nog nypa mig i armen för att se att det inte är en dröm =P

Vi var och besikta (stavas det inte besiktiga??) bilen idag så nu är den godkänd och klar =) flyttade tillbaka basenheten till sin rätta plats också, var ju tvungen att flytta på den när vi skulle frakta alla hjul.. pappa ska fixa nya vinterdäck och vi behövde nog bara två nya, de andra var fortfarande i bra skick. Tur för oss, då blir det lite billigare. Sen är allt klart för bebis förutom våtservetter för blöjbyte. Känns så bra =)

Var iväg till ICA nyss och köpte choklad. Det var ju två för 25kr med ica-kortet så man måste ju passa på ;) och sen när barnet är fött så vet man ju inte vad man kan äta så det är lika bra att passa på nu medan h*n ligger i magen.. hoppas bebis inte får ont i magen av mitt chokladätande sen. Kan vara utan mycket, men hur överlever man utan choklad!? =P

Nej, nu ska jag surfa lite till innan jag landar framför tvn tror jag =)

15 och 16

Igår var det dags för 70årsfesten. Han inte skriva något då, vi blev lite sena.. Kl 14.15 skulle vi mötas utanför Fyrishov för att gå och bowla. Födelsedagsbarnet hade ingen aning om vart vi skulle, han var väldigt nyfiken. Vi fick vara i VIP-rummet då det pågick tävlingar i vanliga salen och vi hade riktigt kul! Jag vann!! =D Måste ha varit för att jag har två klot ;)
Efter bowlingen skulle vi ut till Järlåsa för att äta och fira morfar. Det blev smörgåstårta som var mycket god! Jag åt alldeles för mycket. Det bjöds på både det ena och det andra att dricka, men jag fick hålla mig till min alkoholfria öl. Fast det var gott det med. Alla var glada och runda om fötterna. De som fick alltså.
Kvällen blev mycket lyckad och jag var helt slut när jag skulle sova. Somnade som en stock! Sov hyffsat bra hela natten.

Idag lagade pappa och Adde våran Volvo. Daniel fick vara med och lära sig lite =) Vi andra spelade bondespelet. Det gick rätt bra för mig, men vi han inte spela klart så Adde fick ta över när jag och Daniel skulle åka.
Så skönt att äntligen vara hemma igen. Är jättetrött och ska nog sova ganska snart.
Alla fick skriva upp på en lapp vad vi trodde att det skulle bli för kön, hur mycket h*n kommer väga och ur lång h*n kommer vara. Och vilket datum h*n behagar komma. Ska bli skoj att se vem som har rätt.
Nu ska jag snart sova!

Grattis morfar på 70 årsdagen!

17

Var på mammas jobb idag. Vi skulle åka iväg till affären vi fick presentkort på förra julen. Måste ju handla innan de går ut. Fick världens tråkigaste julklapp, ett presentkort på Yrkes och Profilkläder.. där fanns det ju nästan bara yrkeskläder! Och sen fanns det lite köksartiklar, men det var ju mest för företag. Jag och mamma tog med oss två kataloger hem som vi ska kolla i så får vi bestämma sen vad vi ska köpa. Hittade inget bra i affären. Hoppas de får en bättre julklapp i år iaf, jag jobbar ju inte kvar där så jag får nog ingen.. haha!

Efter butiksbesöket så åkte vi tillbaka till mammas jobb där Daniel hämtade upp mig. Dags att åka till BM för att kolla äggvita och blodtryck! Som vanligt ingen äggvita, men högt blodtryck :S den här gången låg det på 148/92 när jag tog det första gången. Sen fick jag vila ett tag och så tog hon igen och då låg det på 130-någonting/93. Det verkar alltid bli högre när jag ligger där och vilar. Kan man få högre blodtryck när man inte ligger riktigt bekvämt. Tycker den där britsen är så hård och jag känner av foglossningen då.. Hon tittade efter lediga vilorum, men det fanns inga lediga. Nästa besök blir iaf på tisdag. Då är det mindre än två veckor kvar =D Hoppas Knotte vill komma ut snart!

Efter BM åkte vi till Biltema för att lämna tillbaka duschhandtaget. Det var kaos där, massa folk och för lite personal. Kunderna var otrevliga så när det var vår tid så var ju tanten i disken uppretad och på dåligt humör, men vi fick pengarna tillbaka iaf som tur var. Skönt att ha det ur världen. Jag mådde rätt dåligt då, var trött och yr. Det var säkert för att jag var hungrig, men jag orkade inte rikigt äta när vi kom hem så jag tog bara något lätt och la mig och vila. Daniel jobbar, han tog ett extrapass så efter att han hade åkt så somnade jag och sov fram till halv sju. Så underbart skönt!

Nu är det CSI så nu ska jag gå och titta på det!

18

Idag var jag tvungen att gå upp jättetidigt!! 6.35 ringde klockan och då var det bara att gå upp och duscha.. i våran dusch som tjuter som f*n! Sen åt vi en snabb frukost för att åka iväg till läkaren där Daniel skulle göra ett pricktest. Det gick jättebra och det enda han var allergisk mot är björk och timotej, precis som jag. Det kom som en chock för honom då han aldrig har känt av det. Stackars barn, h*n kommer antagligen också få den allergin och den är inte rolig när man känner av den =(

Efter doktorn åkte vi till mammas jobb för att hämta ett nytt duschhandtag som hon fixat. Så skönt att äntligen slippa tjutet! Sen skulle vi lämna in bilen på verkstaden, men det var ingen där då. Daniel försökte ringa mekanikern, men fick inget svar så vi satt oss på Donken och läste metro. Jag fick en frukostmacka, Daniel hade en kupong så vi fick den gratis =) Sen till slut fick Daniel tag på mekanikern så då var det bara att lämna in bilen. Sen fick vi gå hem.. Usch vad lite man orkar nu! Fick sammandragningar och ont i fötterna! Nu tycker jag att Knottet kan komma ut så jag kan gå ordentligt igen!
Vi kom hem till slut iaf och då gick jag och vilade. Sov ett litet tag och det var så skönt! Det är nog den bästa sömnen när man får sova middag! =)

Sen följde jag med Daniel och tog ut pengar till mekanikern. Det har blivit mycket gå idag, inte konstigt att fötterna har värkt! När vi kom hem så diskade jag allt så jag kunde baka. Det blev solskensbullar, sånna där med vaniljkräm i. Inte lika mycket kräm som i affärerna, men de blev jättegoda ändå! Daniel gick och hämta bilen medan jag bakade. Det är så kul att baka och jag var verkligen taggad för det =) Sen lagade jag mat när bullarna var klara. Dagen middag blev falukorv i ugn med potatismos. Var så hungrig när det väl var klart så det var helt underbart att få äta.

Efter maten la vi oss i soffan och bara tog det lugnt. Daniel åt bullar, han är tokig i allt med vaniljkräm :P Har legat där fram tills jag satt mig här. Ska kolla hur bussarna går imorgon, ska till mammas jobb. Är faktiskt riktigt trött nu.. och fötterna värker ganska bra och min vänstra skuldra med. Inte så konstigt med tanke på allt jag har gjort idag. Ska bli så skönt att få lägga mig i sängen och bara få sova! Och låta kroppen få återhämta sig..

19

Under 20!! Vart tog tiden vägen? Snart är bebis här =D

Idag var vi på föräldragruppen. Vi pratade om smärtlindring och amning. Fick lika ont i ryggen den här gången också =( varför ska de ha så obekväma stolar? Såg Tessan där, men han inte säga hej.. 
Efter gruppen så åkte vi till Burger King och köpte med oss mat hem. Vi hade någon rabattkupong så det blev billigt =) och det var faktiskt riktigt gott! Sen gick vi och vilade lite och jag somnade. Sov så underbart bra!! Sen plockade vi lite i vardagsrummet så nu ser det lite bättre ut här. Efter det så tog vi en promenad till Willys och handlade lite.. eller lite mer än lite kanske. Daniel var så duktig som bar allt hem. När vi kom hem så åt vi pannkakor, mycket gott!

Daniel har satt på en film med Steve Martin, den verkar rätt bra. Lite småknäpp sådär. LA story tror jag den hette. Ska gå och titta på den med honom =)

20 och v37+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 21 okt 2008.
Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 20 dagar kvar till förlossning.



Dagen började med att alarmet inte ringde så vi försov oss. Vaknade 10:14 och skulle vara hos BM 10:50 så det var bara att skynda iväg. Nästan allt såg bra ut hos BM och bebis växer där inne =) Hade högt blodtryck igen och det var mindre bra. Ska på koll 2 gånger i veckan nu. Vi tog först blodtrycket (134/90), sen väntade vi ett tag och tog det igen och då hade det gått ner lite (133/86)) fast BM var inte helt nöjd så jag fick lägga mig i 10 min och vila och så tog hon det igen och då hade det gått upp och var högre än första gången (någonting/93)! Hmm.. men allt annat ser bra ut så det är nog ingen större fara, men vill det inte gå ner så skulle jag få en läkartid och höra vad de säger. Hoppas det inte går upp mer nu, det låg lite över gränsen idag. Bebis kan få titta ut snart också, skulle bara bli glad då =) En bra grej var att hb-värdet var mycket bättre nu än på inskrivningen! Hade gått upp till 125 =) Det trodde jag inte så jag blev jätteglad över det. Sen hade jag gått upp lite mer i vikt, men det ska man ju göra. Det är aldrig kul att gå upp i vikt, men nu har jag ju en anledning så då är det ju okej =)

Sen åkte vi iväg till IKEA och köpte badbalja till Knottet. Jag köpte en korv också eftersom att jag inte hann äta frukost i morse. Sen åkte vi till JYSK för jag hade tittat ut en födelsedagspresent till Sabina där, men det var slut =( Ska kolla JYSK vi maxi sen, hoppas det finns där. Är så svårt att hitta något som passar till monstret ;) Något ska jag väl lyckas hitta iaf, har ju en månad på mig.

Nu ska vi åka till Daniels föräldrar och hälsa på =)

21

Bara tre veckor kvar nu! Ska bli så spännande! Hoppas hoppas hoppas att jag slipper gå över.. Bebis kan få komma ut idag, skulle inte ha något emot det alls ;) Är så trött på att ha ont och inte kunna ligga ordentligt i sängen. Fötterna är konstant svullna, speciellt höger och jag springer på toa jämt. Har lite förvärkar av och till, hoppas det gör ltie nytta iaf.
Sen längtar jag så efter att få se bebis på riktigt. Har ju burit på knottet i snart 9 månader och har aldrig sett knottet på riktigt. Är så nyfiken på hur h*n ser ut!
Längtar också efter att kunna göra och äta sånt man inte kan när man är gravid. Ska äta tonvis med gravad lax till jul! :P Och sushi.. salami.. det jag kommer på just nu. Öl finns det ju alkoholfritt så det har jag ju druckit. Inte för att jag är ölfantast, men det har faktiskt varit riktigt gott =)
Sen ska jag sova på mage! Och se min tatuering igen.. har inte sett den på jättelänge!
Ja, det är det jag kan komma på just nu.

Nej, nu ska jag bråka med Spray igen.. går inte att logga in, jäkla mailskit! Önska mig lycka till! ;)

22

Sista dagen som Daniel jobbar nu =) Ska bli så skönt att slippa vara ensam på kvällarna!
Idag tyckte jag att jag var värd lite god mat så jag promenerade iväg till Willys och köpte sås till min kinesiska kyckling-grej. Det var mycket gott! Passade på att köpa ett nytt lager dricka på en gång, vi dricker så mycket här. Willys egna lättdryck i smakerna päron, svarta vinbär och fläderbär. De är så goda!! Usch, nu blev jag ju törstig! Får gå och fixa lite dricka så fort jag har skrivit klart här.

Imorgon ska vi städa och fixa ordning på grejerna här hemma så det blir klart någon gång. På tisdag är det dags för BM igen och på onsdag är det sista föräldragruppen. Då ska vi prata om smärtlindring och amning. Tycker att andra par har gått på hur många träffar som helst, men vi har bara två träffar. Och nu har de tydligen tagit bort rundvandringen på förlossningen =( Det var ju den jag såg fram emot mest.. förlossningen hade slutat med att ta emot gravida rundvandrare och barnmorskeverksamheten hade inte resurser att ta med oss dit. Jag tycker det är mycket tråkigt, men det går nog bra ändå. Barnet kommer nog ut iaf ;)

Nej, nu ska jag gå och fixa dricka åt mig =)

23

Tråkdag idag =( Vet inte vad jag ska hitta på för att få tiden att gå. Ska iaf laga lite mat snart, men jag vet inte vad. Är jättehungrig och vill äta något gott, men vi har ju inte så mycket gott hemma. Skulle vara asgott med sån där kyckling som jag tycker om, men det har vi inte grejer till. Får se vad jag hittar på. Daniel jobbar så det är bara jag som ska äta. Så tråkigt att laga mat till sig själv. Fast jag tycker jag förtjänar god mat som går här hemma och plågas hela dagarna och nätterna! Kan inte ungen bara ta och titta ut snart!? Tur att det inte är lång tid kvar nu =)

Nej, kanske ska ta en sväng runt köket och titta vad vi har hemma? Och sen kanske jag ska se efter om det är något bra på tvn ikväll. Skulle ha varit gott med något lördagsgodis, men det orkar jag inte fixa!

24

Vi sov jääättelänge idag! Mycket längre än vi brukar. Daniel brukar alltid vakna vid 8-9 och gå upp, men idag gick han inte upp förrän tjugo i elva! Han var trött och behövde sova helt enkelt. Jag känner mig lite trött nu fast jag låg lite längre i sängen. Får väl lägga mig och vila lite.

Vi åt köttfärssås och spagetti till lunch idag och det var underbart gott! Äter det inte alls lika ofta som vi gjorde förr. Blir nog fiskpinnar ikväll till middag för min del. Daniel är på jobbet så han äter något där. Han ska stänga hela helgen så jag blir ensam varje kväll =( Men det är sista helgen nu innan han är lite ledig. Sen ska vi bara mysa och förbereda oss för bebis =D H*n kommer verkligen snart!! =D Så underbart!!

25

Sov jättedåligt i natt. Vaknade av att jag hade jätteont i ryggen, höfterna och ljumskarna. Kunde knappt röra mig och ta sig upp på toa har nog aldrig gjort så ont. Det riktigt spände i magen =/ Hoppas jag får lite bättre somn i natt.

Vi var och handlade lite idag så nu har vi te hemma igen och lite annat smått och gott också. Mamma, pappa, Evelina och Sabina var här idag och satte upp gardinen i köket åt mig =) Det blev jättefint! En vit gardin med lite röda mönster på. Sen åt vi mat och fikade. De åkte precis hem så nu får jag äntligen vila lite ;)

Ska titta lite på tv nu och sen ska jag nog lägga mig.

26

Idag var vi på föräldragruppen. Det var helt okej, men jag tyckte inte att det gav så jättemycket. Var mest sånt som man redan visste. Nästa gång blir det nog lite mer intressant för då skulle det handla om ammning och smärtlindring.
Jag tror vi var yngst där också, de andra kändes iaf äldre. Var ett par som väntade tvillingar med. Tror också att vi stod först i kön på att få ;) sen om det blir så får vi se..

Var upp till BM efter gruppen för att kolla blodtrycket och det såg mycket bättre ut nu =) sen åkte vi hem och fick besök av mamma. Vi åt lite lunch och fikade lite. Sen spelade vi kort. Gick väl sådär för mig, men det var kul ändå =)

Sen är det tvättdag idag så vi håller på att tvätta. Är snart klara. Kläderna ska bara torka. Ska bädda rent i sängen ikväll också och då tänkte jag passa på att lägga i sån där plastad grej ifall att vattnet skulle gå, då är ju sängen lite skyddad iaf. Är ju svårt att tvätta en stor säng :P

Linnea ska komma och hälsa på ikväll, ska bli jättekul! Har inte träffat henne på jättelänge! Hon har varit borta i Italien i några veckor så jag tänkte att hon skulle få berätta allt om det =)

Nu ska vi gå och hämta tvätten!


27 och v36+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 14 okt 2008.
Du är på dag 253 av 280. (90,4%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 27 dagar kvar till förlossning.



Pratar med mamma i telefon medan Daniel knäpper kort =) Han hade så brottom till datorn att han hade inte tid till att vänta på att jag pratat klart ;)
Vi gick till Willys idag och jäklar vilka sammandragningar jag fick. Hoppas att de gör lite nytta iaf =) Längtar efter Knottet nu! Och tack Johanna för alla stöttande ord, de hjälper! =D

Imorgon är det dags för första föräldragruppen. Spännande! Ska även titta in hos BM så hon kan kolla mitt blodtryck eftersom det ligger lite högt. Hoppas det har gått ner lite nu, annar är det nog ingen större fara eftersom allt ser så bra ut annars..
Så spännande, inte långt kvar nu!! =D

28

Mår lite bättre idag, men jag har en jäkla mensvärk som inte vill ge med sig.. men det kommer säkert gå över sen.

Igår var vi äntligen och köpte skötbord så nu är nog nästan allt klart! Ska köpa en badbalja sen också. Och så behöver vi köpa våtservetter så vi kan böta ordentligt på våran bebis. Snart ska jag få byta blöja! Inte långt kvar nu..
Vi köpte även lite andra grejer till hemmet, tex nytt duschhandtag och en nytt munstycke till kökskranen.

Jag längtar så enormt mycket efter vårat barn, ska bli så spännande att se vem det är. Stor eller liten? Hårig eller inte? Pojke eller flicka osv. Vem är krabaten som ligger i min mage? Och sen ska det bli så skönt att slippa att vara gravid, även om jag tror jag kommer sakna min mysmage. Är en sån underbar känsla att känna hur det rör sig där inne.
När barnet är uta så ska jag ligga på mage!! Och röra mig! Ska blir skönt att inte vara fångad i sin egen kropp.
Samtidigt är det lite läskigt när man tänker på förlossningen. Jag har ju aldrig gjort det här förr så jag har ju ingen aning om hur det kommer gå. Fast det kanske är bra det också. Undrar hur värkarna känns? Hur det känns att föda? Men kvinnor gör ju sånt här varje dag så det kan ju inte vara så illa. Och de flesta gör det ju flera gånger.
Ska blir spännande att se hur det går. Längtar som tusan!

29

Mår skit idag.. är alldeles för trött och har alldeles för ont för att orka skriva något vettigt. Upptaderar imorgon ist.

30

Mindre än en månad kvar, weiii!!! =D Fast det kan ju vara längre också, men nu ska jag tänkta positivt! Har sovit ganksa bra i natt, men haft skumma drömmar.. bla så svämmade världen över i natt och allt var täckt av vatten. Helt plötsligt hade jag även fyrlingar som jag måste rädda också.. Det var bara att försöka bygga en flotte och helt plötsligt så var jag kille! Hmm...

Ska ut till Järlåsa idag igen. Pappa och Adde ska ju laga bilen idag så mamma var och hämtade våran och lämnade deras så nu har vi en Volvo kombi ståendes på vår parkering.. den är mycket större och mycket äldre än våran, men jag måste erkänna att man ser sjukt mycket bättre bakåt med den än med våran.. kombi, det är grejer det ;)

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och titta på Sjukhuset, missade ett avsnitt nu i veckan så då kan jag passa på att titta på reprisen. Borde ta något att äta också, men jag är inte direkt hungrig så jag gör nog det lite senare.

31

Var hos BM idag på koll och det gick väl sådär. Fick vänta lite i väntrummet då det var en som var sjuk. När vi tog blodtrycket tyckte min BM att det var lite högt och hon sa att de skulle ta det igen när jag hade vilat lite. Hon hade också med sig en praktikant idag som var med och kikade. Allt såg bra ut förutom mitt höga blodtryck som hon ville ha lite extra koll på så jag ska dit nästa vecka också. Hon var inte direkt orolig utan ville bara ha lite extra koll. Hoppas det inte är något som är fel, men det är det nog inte för då skulle hon nog ha varit mer oroad.

Efter BM så åkte vi och hämtade min telefon som äntligen var klar! Fick en sprillans ny =) sen bar det av ut mot Järlåsa. I Flogsta så hade det skett en olycka, det låg en bil på taket bredvid vägen och det var en massa rök och det luktade jätteilla. Den hade precis skett, olyckan alltså.

Kom ut till Järlåsa lite väl sent så det var bara att åka direkt till begravingen. Daniel var hemma med Sabina som inte villa följa med. Min farbror Ove var det som begravdes, han dog för ett kort tag sen pga ett hjärtfel. Somnade bara in, ett ganska bra sätt att dö på. När jag dör så vill jag att det ska vara så, att jag bara somnar in. Det gick fort och smärtfritt för honom så det känns ju skönt, men det är aldrig kul när någon dör. Det var fint iaf och när alla syskonen gick fram för att säga adjö så ställde sig alla i en ring runt kistan och höll varandra i handen. Det var så fint att se på.
Efter cermonin så fikade vi i församlingshemmet.

Jag och Daniel kom hem vi 6tiden och nu är vi ganska trötta så vi ska snart gå och sova.


32

Idag har jag total idétorka, har inte en aning om vad jag ska skriva om! Har inte gjort något speciellt idag, bara legat i sängen och sovit. Har ont lite överallt och är allmänt trött så jag trivs bäst i sängen just nu. Har ganska mycket sammandragningar till och från och det är lite halvjobbigt.

Katten muppar sig hela tiden, hon är väl brunstig eller nåt.. igen. Skitdryg är hon iaf, så fort hon blir ensam så skriker hon och är man i samma rum som henne så åmar hon sig bara och ligger där och gnyr liksom. Ett lite mongo helt enkelt ;)

Drömmer hela tiden konstiga drömmar. Inte om förlossningen, men om Daniel. Det kan handla om att han lämnar mig pga barnet eller att han inte älskar mig längre osv. I senasta drömmen så tog han barnet på moppen och stack, men det lustiga var att jag hade samma barn i magen... verkligen jättekonstiga drömmar och varje gång jag vaknar så är jag jätteledsen även om det bara var en dröm. Han skulle ju inte lämna mig på riktigt. Antar att jag bara är extra känslig nu.

Inte är jag något vidare hungrig heller. Borde äta mer känns det som, men vad ska man göra när man inte är hungrig? Aja, något måste jag ju äta så jag får väl ta mig ut i köket och fixa något. Daniel jobbar så det är ju bara jag som ska äta.

Oj, det blev ju ett jättenegativt inlägg det här ju.. aja, man kan ju inte vara på topp alla dagar heller!


33

Idag är jag trött. Vill bara sova. Daniel är på jobbet och jag är hemma själv. Ska kolla på sjukhuset sen och sen ska jag nog sova lite.. eller kanske hela natten. Fast jag får nog inte sova en hel natt, vaknar flera gånger av att jag måste på toa eller drömmer någon konstig dröm. Det är väl kroppens sätt att förbereda sig för alla sömnlösa nätter med bebis antar jag. Längtar så efter bebis! Känner mig så tung nu så det ska bara bli skönt att få ut barnet. Bara några få veckor kvar nu, har ju gått 35 fulla veckor så 5 veckor är ju ingenting i jämförelse egentligen.. =)

Fixade lite inne på toaletten så nu ser det respektabellt ut där inne =) Känner mig nöjd med min insatts där, hahah! Det går framåt här hemma! =)

34 och v35+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 7 okt 2008.
Du är på dag 246 av 280. (87,9%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 34 dagar kvar till förlossning.



Idag har jag och Daniel varit på Gränby och fixat lite på banken. Sen handlade vi på Willys så nu har vi massvis med kött hemma! Daniel ska göra kalops åt mig någon dag på det =) Sen kanske det blir någon köttgryta också..
Nu ska vi åka ut till Järlåsa. Jag ska på styrelsemöte. Och så ska jag få titta på en massa bebiskläder som mamma har sparat =D

35

Idag var jag och Daniel på Höstmarknaden på Vaksala torg. Det var riktigt mysigt att gå där och titta och känna alla dofter =) Älskar doften av brända mandlar! Har aldrig ätit dem förut så Daniel köpte så jag fick smaka och det är sant som jag har hört; Det luktar godare än det smakar! Inte för att det är äckligt eller nåt, det är gott att äta, men det är mycket goda att lukta! Vi köpte nybakade munkar också, mycket goda! Och Daniel köpte en polkaklubba och rökt älghjärta. Jag smakade på det och det var helt okej, men jag tycker det är lite obehagligt att äta hjärta..

Vi åkte hem och lämnade det vi köpt och sen följde jag med Daniel till skolan där han skulle prata med en lärare om en uppgift som han måste läman in så jag har fått sett hans skola idag =) Efter det så åkte vi till ÖB där vi handlade lite schampoo och tandkräm. Vi hittade också en sån där rullvagn där som vi har letat efter ett tag. Vi ska ha den inne på toaletten till att förvara grejer på. Har letat överallt utan att hitta något så det känns jättebra att äntligen ha hittat =)
Sen åkte vi hem och skulle laga mat, men då ringde Daniels pappa och bjöd över oss på mat så jag slapp laga ordning middag, så skönt! =) Inte för att jag har något emot att laga mat, men jag var så trött!
Det blev sellerigryta och det var otroligt gott! Man får alltid god mat där.

Sen åkte vi hem och jag somnade till lite på soffan innan Sjukhuset började. Var jätteskönt med en lite tupplur. Tittade på Sjukhuset, Cold case och CSI. Vi åt annansen och munkarna och bara myste. Så skönt att bara ta det lugnt.
Nu tittar Daniel på dokumentärern på ettan, fyra fruar och en man eller vad den heter. Jag ska göra honom sällskap så fort jag har tittat in på Babyboom =)

36

Jag hade jättesvårt att sova i natt, vaknade flera gånger och behövde gå på toa. När det sen var dags att gå upp med Daniel så var jag jättetrött och mådde lite illa. Jag fick iaf i mig en macka och ett glas pärondricka. När Daniel åkte till jobbet så gick jag och la mig och läste, men han ringde rätt snabbt och sa att det inte var någon på jobbet. Tydligen så hade den som skulle köra skift försovit sig eller nåt så han fick sitta i bilen och vänta tills kvart i nio typ (han skulle ha börjat åtta egentligen). Jag fick hålla honom sällskap på telefon ett tag och så fick jag leta reda på telefonnummer så han kunde få tag på någon ansvarig.. sen satt jag framför datorn ett litet tag och fixade. Efter ett tag så gick jag och fortsatte min läsning och sen sov jag en liten stund. Fixade lite pannkakor vid 12-tiden och sen ringde Daniel och pratade lite. Han hade då lunchrast. Sen sov jag middag, men det fick jag bara göra i ca en timme för sen ringde Daniel igen. Då hade han sin andra rast. Jag var helt borta i huvudet då, helt nyvaken. Hans batteri dog som tur var så då fick jag sova lite till :P
När han hade slutat så åkte vi till Willys och handlade lite och sen blev det middag. Stekt ris och bacon, mumma! Vi köpte också en massa frukt så jag hoppas på att få lite exotisk annanas ikväll =)

Det var min dag idag. Är fortfarande ganska trött så jag hoppas på att få sova ordentligt i natt.. Nu ska jag spela lite data =)


37

Idag kan jag säga att det känns från igår.. har nog värk i varenda muskel! Och fötterna var svullna såg jag när jag satte på mig pyamasen, speciellt höger fot. Fick knappt på mig skon :S Måste dricka mer vatten, då kanske jag slipper vattensamlingarna.. eller så blir det värre. Värt att testa iaf.

Han inte möta Daniel igår, han hade fått sluta lite tidigare så han han komma in innan jag han gå ut. Som tur var så stod inte puckot på vår plats iaf.
Vi tog en dusch och sen åkte vi iväg och köpte lite godis. När vi kom tillbaka så såg vi att puckot stod på en annan plats. Antingen så hade någon tagit hans plats och då tog han en annan, eller så ställer han sig helt enkelt bara på en plats.. men om någon har tagit ens plats så tar man väl inte någon annans? Då kan man ju få böter och det är det väl inte värt? Ja, jag vet inte..
När vi kom in igen så tittade vi på Släkten är värre. Daniel tittade bara en liten stund, sen gick han och la sig för han skulle upp tidigt och jobba idag. Själv kunde jag inte riktigt sova när jag gick och la mig. Låg där jättelänge och var jätte trött, men sova fick jag inte =/ somnade till slut och vaknade vid 6 av att Daniel var upp på toa. Sen kunde jag inte somna om och inte Daniel heller, så vi låg där och pratade tills han skulle upp kl 7. När han hade ätit frukost och åkt iväg så gick jag och la mig igen och sov till halv 12. Det var jätteskönt.

Idag när Daniel har kommit hem så ska han bara duscha och byta om, sen ska vi ut till Järlåsa och äta mat. Tacos står på menyn, mums! Pappa ska titta på Daniels bil så han vet vilka reservdelar som ska köpas. Den blev ju inte godkänd på besiktningen, måste byta bromsrör och spänna höger handbroms.. tur att man har en pappa som kan meka bil och en bror som är utbildad mekaniker =D blir bra mycket billigare så.

Nej, nu orkar jag inte sitta här och skriva längre!

38

Barnet är inte fött än, men har redan skrämt slag på sin mamma.. :P
Barenet har varit ovanligt lugnt de senaste dagarna, antagligen för att det är väldigt trångt där inne. Vaknade i natt och kunde inte riktigt somna om, sprang på toa flera gånger. Helt plötsligt slår det mig att bebis inte har rört sig, h*n brukar vakna när man vrider och vänder på sig i sängen annars. Blir såklart superorolig och försöker få liv i bebisen. Hur jag än försöker så får jag inga livstecken tillbaka och jag börjar få smått panik när sambon vaknar. Han försöker såklart lugna mig och säger att det inte är någon fara utan barnet sover bara. Han lägger örat emot och lyssnar och känner på magen och säger: Men där var det ju en spark! Nej, säger jag, jag kände inget! Jag ligger där och klämmer och känner på magen och efter ett bra tag så känner jag äntligen hur det rör sig där inne! Gissa hur glad jag blev!? Blev jättelugn och kunde äntligen somna om. Gud vad jag längtar efter att få ha bebis på utsidan nu!

Idag har jag varit jätteduktig här hemma. Har tömt 4 lådor så nu börjar det närma sig ett hem här =) Hoppas Daniel blir stolt över mig när han kommer hem. Han slutar om 5 minuter och jag tänkte att jag ska gå och möta honom vid bilen. Hoppas inte det där puckot som parkerade på vår plats står där idag igen.. vi var ut och kikade senare igår kväll för att se om han stod kvar, men då var han borta. Känns lite surt att betala dyra pengar för en parkering och så står någon annan där och man själv får betala för att stå på en annan parkering.. inte för att det rör sig om många kronor, men ändå. Det är ju själva principen.

Har fixat lite med min blogg idag också, är riktigt nöjd med resultatet =) Hoppas det uppskattas av de få som läser.
Nej, nu ska jag nog börja gå ner mot parkeringen. Jag går ju inte så fort nu för tiden :P

39

Shit, redan nere under 40... tiden går så snabbt!

Idag var jag i Fyrisskolan och hälsade på Angelica. Hon fick ha en liten guidetur med mig ;) Det är ju helt omgjort där nu ju! Nytt och fräscht, men jag tyckte att skåpen var lite opraktiskta. Kul var det iaf att få se hur det såg ut och kul att träffa Angelica =)

Sen kom mamma och hämtade mig och då åkte vi till IKEA. Vi gick runt där och kikade lite och mamma köpte två stora kuddar som de skulle ha i sofforna i vardagsrummet. Sabina fick välja färg på örngotten. Sen åkte vi till Babyland och tittade lite där. Köpte 3 bodysar till bebis. Jättesöta =) Sprang in en snabbis på Rusta också för att kolla efter något att ha inne på toaletten och lägga grejer i, men hittade inget bra. Sen åkte vi hem hit och fikade lite. Och spelade kort och spel. Det var riktigt trevligt att ha lite sällskap.
Sen fick jag skjuts till Daniels jobb och då åkte jag och Daniel hem till hans föräldrar. Stannade till på Maxi på vägen hem och köpte mjölk och pålägg.

Sen när vi kom hem och skulle parkera på våran plats så står det en bil där! Då ringde jag parkeringsbolaget och sa det så den bilen kommer få böter.. känner stor skadeglädje samtidigt som jag blir irriterad och frustrerad att något pucko står där vi ska parkera bilden. Nu fick vi ju ställa oss på ett annat ställa och betala ist... =/
Aja, den bilen lär ju inte stå där igen iaf..

Nej, nu ska jag och Daniel ut och gå lite =)

40

Idag har Daniel varit ledig så jag har fått haft honom hos mig hela dagen =) Så mysigt! Vi har bara tagit det lugnt och umgåtts hela dagen. Känns så skönt att inte vara själv. Vi var iväg och handlade lite på Willys så vi kunde få god mat till middag, köttbullar och potatismos med brunsås och lingonsylt. Mums!
Fick även våran p-plats idag så nu slipper vi flytta på bilen varje dag.
Imogon ska jag hälsa på Angelica i skolan. Ska bli spännande att se hur Fyris ser ut nu för tiden, det är tydligen mycket som är omgjort där.

Nu ska jag sätta mig i soffan med min Älskling och mysa lite =)

RSS 2.0