HEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!

Amelia håller på att få två tänder i underkäken! Man ser dem under tandköttet och man känner att det är något hårt där under =) Får se hur många dagar det tar för dem att bryta fram helt. Sen är det väl bara en tidfråga innan hon spetsar mina tuttar :S
Hon är riktigt livlig här hemma också. Ålar som en tok och hon är skitsnabb! Tar inte lång tid för henne att ta sig genom rummet och börjat pillat på något som hon inte får ha, den lilla busungen!
Hon kan gå om man håller i hennes händer. Fortsätter det såhär så kommer hon ju gå själv om någon månad :S Då får mamma ingen lugn stund längre ;)
Vi har börjat med 8 månadersmaten nu och det går kanon än så länge. Fast thaigrytan var ingen hit, den spottade och fräste hon åt och gjorde riktiga grimarser åt :P Men bitarna går bra att tugga, eller ja, hon är ju fortfarande tandlös så än så länge maler hon ju maten i gommen. Duktig är hon mitt lilla hjärtegryn <3
Ibland så ger hon ifrån sig ett långt och högt "HEEEEEEJ!" Vet inte om det är medvetet, men sött är det iaf =D Alla säger ju hej till henne hela tiden så det är väl inte så konstigt om hon har lärt sig det =)

så gick det med att uppdatera!

Inte alls så bra :P När jag väl sitter vid datorn så kommer jag inte på nåt att skriva eller så tänker jag bara att "Jag gör det sen.."
Amelia är lite småsur, det är snart matdax så hon är lite kinkig. Ett riktigt matvrak är vad hon är! Satte ner henne på golvet så hon får åla som hon vill och nu har hon hittat en massa papper att äta på ist...! Bäst att jag tar bort henne därifrån och ger henne riktigt mat ist =)

Får fundera lite till...

Min dator

Ja, min dator har allvarliga problem.. den är hur trög som helst! Tar minst en kvart att starta den så att man kan göra något på den.. och då går det fortfarande trögt! Och igår när jag skulle skriva ut en grej så tog det minst 20 min innan det hände något! Och mitt i utskriften så gjorde den en paus på typ 5 min.. Nej, min dator mår helt enkelt inte bra.. Daniels bror tror att det beror på att den är dammig och måste göras ren eftersom att det inte hjälper att formatera om den. Så det är bara att storstäda datorn! Precis som resten av lägenheten..
Under tiden använder jag Daniels dator, den funkar finfint! =)

Just nu sitter jag och Amelia och väntar på mamma och syskonen som ska komma och spela lite spel med oss =) Fast Amelia ska snart sova så hon hinner nog inte spela så mycket spel. Daniel ska grilla hos Johan i Flogsta. Erik skulle kanske också komma. Johan bor numera i Daniels gamla hus så det är kul för honom att åka dit och minnas gamla tider! =P

Har tagit hit mina gamla skivor från min bil och sitter och lyssnar lite på dem.. väcker många minnen! =) Oj, vad jag saknar min SAAB! Så sorgligt att jag aldrig kommer få köra den igen.. =( Tydligen så har ratten och bältena börjat mögla, blää! Men första bilen glömmer man aldrig!!

Nu börjar Amelia ledsna på gåstolen så det är nog bäst att jag tar upp henne.. Ha det bra alla där ute!! =)

Det går trögt...

Har slarvat lite med skrivandet här.. ska försöka bättra mig =) Ska försöka skriva några gånger i veckan iaf.

Lite uppdatering då om lillan!

  • Kan numera sitta själv väääldigt korta stunder!
  • Kan åla sig fram! Som tur är går det inte så fort än ;)
  • Tror jag börjar se skymten av tänder.. dagst att uppfinna tuttskydd kanske :P
  • Det är full fart framåt i gåstolen! Ibland skuttas det fram, ibland är det riktiga steg
  • Väger numera över 7 kg (mammas tjockis =D) och är nästan 70 cm lång!
  • Har nästan smakat på alla 6 månadersmat
  • Börjat åka sittvagn

Ja, det har hänt en hel del sen sist. Mammas lilla ängel börjar bli stor! På fredag är det faster student så då ska vi fira henne =)
Jag kom bästa grejen att uppfinna!! Ett parasoll till vagnen som vrider sig automatiskt efter solen! Vad tycker ni om den?


 


RSS 2.0