Glad Midsommar!!

Årets sista dag! Må det nya året bli bra! =)
Vi ska äta middag hos Daniels föräldrar sen ska vi hem och skåla i champange! Sen har jag köpt en massa cider till Daniel så vad han ska göra ikväll/natt kan ni nog lista ut :P
Hoppas Amelia inte väcks av alla raketer och blir jätterädd.. men hon brukar sova rätt bra så det går nog bra.
Vet inte än om jag ska ha klänning eller byxa och tröja.. har inte så mycket att välja på eftersom att jag inte kommer i mina gamla kläder än :S men jag har inte haft viljan eller motivationen till att gå ner de sista kilona. Hoppas det kommer med det nya året =)


Dagen före...

...och allt är fixat och klart! =) Alla julklappar inslagna, all mat som kan göras idag är gjord, granen är klädd och vi har massa knäck i kylskåpet! =) Nu är jag så slut så jag tror jag somnar här!


God Jul alla!


Christmas Lights Gone Wild

Var bara tvungen att dela med mig av denna otroliga video!! =P

 

 


Helt otroligt!

Någon på Vasakronan kanske läste det jag hade skrivit för nu under morgonen har de plogat! Ett dygn efteråt.. 
De har tom plogat fram till tvättstugen fast det sitter skyltar om att de inte gör det! Helt otroligt! Jag är chockad..


En massa ris...

Nu vill jag dissa, risa och skyffla en massa skit över våran hyresvärd Vasakronan! Det har snöat hela natten till idag och hela dagen idag, men har det plogad gångarna inne på gården? Nää.. UppsalaHem har plogat runt sina fastigheter hela dagen, men inte kunde Vasakronan göra det. De har gått en snubbe och skottat för hand utanför portarna bara, men inget mer. Det var likadant förra året! När snön kom så kom inte posten på flera dagar för de kunde inte ta sig fram till portarna. Än så länge är det inte så mycket snö så de kan ta sig fram.
Sen stör jag mig på att de inte plogar och sandar gången till tvättstugan. Tänk alla tanter med rulator som inte kan ta sig dit för att det är så halt och så mycket snö! Det är svårt nog för mig. Nej, skärpning Vasakronan!


Gummianka

Jag har en ny fundering! Den här gången är det om gummiankor, den klassiska badankan! Den är ju gul, Amelia har faktiskt en sminkad med en stor vit fjäder på huvudet, rosa linne och jätteboobs (Amelia valde den själv i butiken, tror det var färgerna som lockade. Det fanns även en bov, någon annan sminkad och massa andra modeller)! Jag tror den ska föreställa en showgirl eller något. Hade jag haft en bild så hade jag lagt in den, men tyvärr har jag inte det..
Hur som helst, varför är badankan gul? Det finns väl inga gula ankor på riktigt? Hmm.. något att fundera på!


Jag kom in!! =D

Antagningsbesked 1 har kommit och jag kom in!!! Visserligen inte på den ort jag hade önskat i första hand, men eftersom att det är en distansutbilning så spelade det inte någon större roll =) Antagligen så kommer jag in där för jag var 18e reserv och skulle jag inte göra det så spelar det som sagt ingen roll =)
Så nu är man ett steg närmare karriärstoppen ;)


Knäck!!

Idag har jag bakat (säger man verkligen bakat eller heter det gjort?) knäck! Den blev helt okej. Något mörk, men Daniel blev nöjd :P Finns det något mer julgodis man kan göra? I morgon ska jag iaf baka till på lördag. Fast tårtan gör jag inte förrän på fredag.
På fredag blir det restaurang! Ska bli mumma!! =)


RSS 2.0