3 månader imorgon

Imorgon blir lilla snuttan 3 månader!! :S Hur kan tiden gå så fort!? Jag vill ha en broms........
Det har varit 3 helt underbara månader fast det har kanske inte varit så lätt alla gånger. Skrikiga nätter, sömnbrist, bajsiga ryggar.. fast det börjar bli riktigt bra nu. Hon sover för det mesta riktigt bra även om det kanske inte är helt vid rätt tillfälle ;) Och växer gör hon! Hon har ju blivit jäättestor! Väger som en elefant nästan och alla kläder börjar bli lite korta på benen =) Fast jämför man med jämnåriga är hon nog inte så stor ändå..
Sen har vi det där med att gå.. hon älskar det! Alltid ska hon stå och helst ta några steg. Hon har blivit så stadig min lilla flicka.

Imorgon ska vill till bvc för att få första sprutan. Självklart ska det vägas och mätas också. Ska bli spännande och se vad det blir för siffror. Daniel ska jobba så det blir mamma som får följa med mig dit. Jag orkar ju inte riktigt få ner och upp vagnen själv för två trappor..

Sen är jag så sugen på att baka.. fick en kakbok i födelsedagspresent så någonting gott ska jag nog hitta på =)
Nej, nu ska jag gå och äta något!

Gott Nytt 2009!

Ja, då var det ett nytt år då =) Vi var förbi Daniels föräldrar på kvällen och åt en riktigt god måltid, kalkon och lax bland annat och en massa mer! Tolvslaget firade jag med min egna lilla familj hemma, fick en mysig kyss av Daniel under alla raketer =D Det var nog en av de mysigaste kvällarna någonsin! Lillan var vaken i stort sett hela kvällen och inte ville hon sova efter tolvslaget heller, var i från får hon all energi?? Själv var jag ju aptrött, men hon skulle minnsan vara vaken ändå! Hon somnade väl typ vid 3-halv fyra.
Måste säga att 2008 har varit det mest händelserika året någonsin.. Tänk att en bebis kan göra så mycket =)

Nu dagen efter är jag rätt trött, ska nog gå och sova bredvid min underbar lilla dotter =) Nu sover hon iaf :P

RSS 2.0