Uppdat.

Har varit väldigt dåligt på skrivarfronten på sista tiden.. har varit i något slags chocktillstånd efter en väldigt uppskakande  händelse, men nu är jag på väg tillbaka till normal. Eller ja, så normal som jag kan vara iaf ;)

Har nog inte skrivit om så  mycket på 3 veckor, eller? Här har vi iaf hunnit med dop, släktträff och nästan 2 födelsedagar.
 Dopet gick jättebra, Amelia var hur lugn som helst i kyrkan och hon reagerade inte ens när prästen tog henne! Hon som är så blyg annars. Närmaste släkten var där och de närmaste vännerna, ett litet och fint dop =)
Mamma fyllde 1a maj, gott med fika och tårta!
Och så har vi varit och träffat släkten på pappas sida.. den är stoooor! Vi fick dock åka hem ganska tidigt eftersom att Amelia skulle sova och Daniel jobba.
Bror fyller år i morgon, han blir hela 21 år!! Fyllde inte jag det igår??? =O Tiden springer iväg som vanligt..
Kom på en kul grej om ålder, förra sommaren frågade fotbollstjejerna hur gammal jag var och jag svarade att jag var 21 år.. sen var jag tvungen att fråga pappa om jag verkligen var det och då sa han att nej, du är faktiskt 22... så bra koll har jag!! :P

Om en vecka blir Amelia 7 månader.. och hon har blivit så tung!! Orkar knappt bära på henne längre. Men hon är söt ändå min lilla sockertopp! =) Och inte kan hon ligga still heller! Lägger man henne på golvet så ligger hon på ett helt annat ställe 2 minuter senare! Nu är hon ganska arg så det är bäst att jag går dit och lugnar henne =)

Jag saknar dig...

Att jag tänker och grubblar alldeles för mycket är inget nytt, men den senaste tiden har jag tänkt och grubblat extra mycket.
Det som har tagit den mesta tiden av mitt tänkande är en gammal vän som jag tyvärr inte är vän med längre.. Hon är den roligaste tjej jag någonsin träffat, klockren humor! När jag var med henne så hade jag ALLTID kul, det gick liksom inte att ha tråkigt i hennes sällskap. Har bara gott att säga om den tjejen!
 Det är så tråkigt att vi inte är vänner längre och jag önskar att det inte blev som det blev. Jag undrar vad hon gör idag och om hon har det bra. Jag tror inte att hon tänker på mig, men jag önskar henne det bästa för det är hon värd!
Så det jag egentligen vill säga är väl att Sofie Lindberg, jag saknar dig!


Fullt upp

Har haft så fullt upp med mina tankar och funderingar att jag inte hunnit blogga på jäääättelänge! Finns ju massor att skriva om, men jag orkar inte riktigt..

Amelia har fått hosta, men den är inte så allvarlig som tur är. Lilla gullungen ska ju inte behöva vara sjuk heller!
Har sån ångest över att minska ner på amningen.. vill inte alls sluta amma! Fast hon behöver ju annan mat också nu så det är bara att bita i det sura äpplet =( Tycker att ammningsstunderna är så underbara och jag blir så ledsen när jag vet att det är på väg bort.. tänker ju delamma så länge som möjligt, men jag vet att tiden kommer gå alldeles för fort.
Det känns som i förrgår när jag fick det positiva resultat.. känns som om det var igår hon föddes.. Jag vill stoppa tiden! Omöjligt, jag vet, men det är bara att njuta gärnet för den här tiden kommer aldrig igen!





Om jag bara hade vetat.. då hade jag gjort så mycket annorlunda! Hade haft helt andra prioriteringar. Om jag vetat det jag vet idag så hade jag inte låtit dig förstöra det du förstörde.
Men nu vet jag och från och med nu kommer jag att göra annorlunda!

RSS 2.0