v20+5

I natt hade jag så ont i höften att jag kunde inte ens ligga i sängen. Var uppe til halv 5 och då hade solen gått upp ute :( Jag var så otroligt trött och ville bara sova. Jag kunde inte ligga i sängen för då gjorde det bara ont i höften. När jag satt ner så värkte det i ryggen. Det bästa för kroppen var att gå omkring och jag orkade verkligen inte göra det egentligen. Till slut hittade jag en "bekväm" sittställning framför tvn så jag satt där tills jag kände att det inte gjorde så ont i höften längre och då gick jag och la mig..

Sen vid 9 vaknade jag av att Daniel satt upp i sängen.. Då var han vaken och ville gå upp. Själv hade jag då sovit i drygt 4 timmar :S Som tur va så fick jag sova några timmar till och sen kom Daniel in med frukost på sängen :) Han är så gullig!

Nu känns det okej i ryggen och höften, får se hur det blir när jag ska sova. Daniel jobbar ikväll, han stänger, så jag måste sova själv. Vill inte det :( Vill ha honom här, känns så mycket bättre då även om han inte kan ta bort smärtan. Funderar på att åka dit och krama honom..

Nu ska jag nog ta ett varmt bad, har fått tipset att varma bad kan ta bort lite smärta av en annan gravid.. f

v20+3

Just nu känns det som om tiden sniglar sig fram.. vill ju ha min lill* bebis! Fast då när h*n är här så kanske man längtar tillbaka..
Nu är det iaf ett herrans liv där inne =) Skönt att känna att h*n lever iaf!

Håller på att göra köttgryta åt mig och älsklingen, ska bli mums!! =)

Ultraljud igår :D

Igår var vi på ultraljud och såg den lilla bebisen i mig. En helt otrolig känsla! Man såg hur hjärtat pumpade och hur bebis rörde sig! Jag kunde bara ligga där och le :D
Sen så såg man alla organ, man såg den lilla urinblåsan och någon minut senare så var den ännu mindre för då hade bebis kissat. Jag blev helt till mig, bara för att bebis hade kissat! Alla människor gör det, men det var ändå jättestort för mig.
Allt såg bra ut och bebis mår bra :) skönt att veta. Moderkakan låg mellan bebis och "magväggen" så det är därför som jag inte har kännt så mycket rörelse där inne och det kommer antagligen dröja innan jag känner något ordentligt. Tråkigt att veta att det dröjer, men samtidigt skönt att veta att det fanns en orsak till att jag inte kännt så mycket.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova.
Tänk att det ligger en lite människa i mig :D

18+1

Ja, nästan halvvägs nu då :D fast jag börjar få ont i ryggen, men det tillhör antar jag.
Tror även jag fått urinvägsinfektion :/ inte så kul, men det går över hoppas jag.

Nej, ska lägga mig ner och läsa lite..
Föresten, titta in det här!
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/11754

Ca 16+6

Ja, då har man gått nästan 17 fulla veckor.. Gud vad tiden går fort! Och inte hinner jag blogga något heller.
Igår var det hagbycupen och jag brände mig på axlarna.. :( Jättesexigt med illröd hur.
Sen på kvällen vad jag och Daniel ute i fjällnora och badade!! Det var lite kallt, men skönt ändå.

Jag börjar få lite graviditetsbesvär redan nu.. inte kul. Har ont i höfterna och ryggen. Ischas har krånglat ett tag också. Inte alls kul när man har ett jobb där man måste kunna röra sig bra. Och inte tar de hänsyn till att jag är gravid heller.. nej, de ska självklart sätta mig på det jobbigaste de kan komma på =/
Fötter och ben blir lätt svullna och gör ont och så fort jag gör något fysikt tungt blir jag yr. Och självklart vet de på jobbet vad som är fel på mig, de har tydligen gått och blivit läkare nu. Allt beror ju bara på att jag behöver kosttillskott! Sen blir allt bra igen och jag kan cykla på en cykel med 70 kg post i utan problem! Vilken tur att mitt jobb är så kunniga! *irroni*

RSS 2.0