♥ Amelia 2 år ♥

♥♥ Idag fyller världens bästa och underbaraste Amelia år! ♥♥
Jag vet att jag har skrivit det hundra gånger förut, men måste ändå skriva det igen. Tiden har gått så fort! Känns som igår när jag höll stickan i handen som visade ett fint rosa plus. Fast egentligen hatar jag rosa, men just då var det den vackraste färgen som fanns. 9 månader med dig i magen kändes ibland som en evig väntan, men tiden sprang ändå på så fort. Kändes som att graviditetn bara flög förbi och jag han nog inte riktigt med alla gånger. I början bara väntade man på att magen skulle börja synas och när man väl fick den tyckte man att man var stor och klumpig och önskade bort den =P Man ska alltid vilja ha det man inte har. Men det är ju klart, man saknar ju inte sånt man redan har.
Sen kom en dag i oktober, det var ganska mulet den dagen, när jag vaknade och gick upp på toa och sen gick och la mig igen. Kl var väl sådär 8.30 nästan och helt plötsligt känner jag en skarp smärta i magen. Aj, var det där en värk? Fast jag visste så ville jag inte riktigt tro att det var dags. Det var ju faktiskt två veckor kvar, inte var det väl min tur redan?
Men jo då, du hade bråttom till världen lilla Amelia. I ca 8 timmar låg jag med värkar innan du äntligen kom ut. Du var så liten och ömtålig och otroligt fin. Första tiden var du bara som en grönsak. Du sov, bajsade, sov, åt och sov. Jag fick väcka dig för att du skulle äta och du åt som en raket. Sen sov du igen!
Efter några månader började du bli lite mer närvarande. Du fäste blicken och såg på oss med dina stora fina ögon. Du började prata med oss med ditt underbara joller. Det kune få vilken isklump som helst att smällta. Du växte och blev större och större och började lära dig saker som att vända dig, sitta och stå. När du fyllde ett hade du kunnat gå om det inte vore för att du var så feg och inte vågade släppa taget. Men du lärde dig besegra rädslan och lärde dig gå och idag springer du fortare än vinden! Nästan iaf ;)
Snabb är du, vänder man ryggen till i bara någon sekund så har du genast hittat på något bus. Om du vore pojke så hade nog Emil varit ett passande namn! =P
Du har alltid varit duktig på att äta, så länge inte envisheten och humöret sätter in. Har du fått för dig något så är det så. Har du bestämt dig för något så går det inte att rubba dig. Precis som din far =) Det har väl både sina för- och nackdelar.
Och i dag är dagen här då det gått två underbart fina år sen du kom. Du hade bråttom till världen och än i dag har du bråttom. Du springer snabbare än dina ben klara av och går något inte som du vill eller om du inte får det du vill ha med en gång blir du så arg att man kan tro att hela världen har gått under!
Du är den bästa dotter man kan önska sig och jag är så otroligt glad att jag fick dig! Jag är så stolt över att få vara din mamma.
Jag älskar dig vilkorslöst Amelia Alice Cassandra Norling! Jag önskar dig det bästa och det ska jag hjälpa dig att få.

♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0