41 och v34+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 30 sep 2008.
Du är på dag 239 av 280. (85,4%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 41 dagar kvar till förlossning.



Bara 6 hela veckor kvar till BF.. Lite läskigt, bebis kan komm redan om 4 veckor! +-2 veckor är det ju.. Men jag längtar iaf som tusan efter mitt barn. Är så nyfiken på vem det är där inne. En pojke eller flicka?

Jag hade tänkt gå till Willys, men det regnar ju så då har jag inte så stor lust. Har ju inga regnkläder, men blir det uppehåll så får jag ta och promenera iväg. Ska köpa lite potatis till middagen till mig och en grape till Daniel. Kanske någon banan till mig. De hjälper mot kramperna jag brukar få i vaderna på nätterna och morgonen. Rika på kalium tror jag det var =)

42

Imorgon går jag in i vecka 35 :S tiden går ju så snabbt! Det är ju ingenting kvar nu ju.. har gått 85% så det är ju bara ynka 15% kvar!!! Snart får jag ha bebisen i min famn! Längtar så det finns inga ord!

Idag var jag och Daniel till Gränby för att fixa på banken och det var så sjukt mycket folk!! Vi stod nog och köade i över en timme. Jobbigt var det. Det var så skönt att få komma hem sen, var otroligt kissnödig då :P Medan vi stod och köade så tyckte jag att vi skulle gå till HM och köpa strumpor till bebisen så vi hade det gjort. De är ju hur små som helst! Har bebisar verkligen så små fötter? Jag kommer ju ha sönder dem! Hur söta som helst var dem iaf. Blev vita eftersom att vi inte vet m det är en pojke eller flicka. Varför kan det bara inte finnas röda, gröna eller bruna strumpor? Det fanns det ju, men då var det bara ett par som typ kostade lika mycket som ett 3-pack :S Allt ska hela tiden vara antingen rosa eller blått, vad har hänt med alla andra färger??

När vi kom hem så lagade jag lite mat till oss, falukorv i ugn med potatismos och det var riktigt gott! Har även tvättat idag så nu har vi massa rena kläder =)
Nu är Daniel på jobbet så jag ska spendera kvällen med mig själv. Det är CSI på tv kl nio och det tänkte jag se. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, men jag brukar alltid hitta på något.

43

Idag vaknade jag och kände mig jätteförkyld =( Kände mig jätteseg och ville inte alls gå upp! Plus att bebis låg och böka runt i magen och väckte mig hela tiden! När ska jag få sova ordentligt? Vill ju hinna vila upp mig ordentligt innan h*n kommer ut för då lär man ju inte få sova en hel natt på länge...
Det var match idag och det blev 2-1 till motståndarna.. fast vi kämpade på bra tycker jag. Tjejerna var jätteduktiga =)
Efter matchen så kom familjen med hem hit och så åt vi. Daniel var hos sinna föräldrar.
Det är väl allt som har hänt idag.. inte så mycket med andra ord.
Ska knapra lite alvedon och sen gå och lägga mig tror jag..

44

Då var det lördag igen, tycker veckorna går så fort! Daniel har blivit förkyld, stackarn. Han skulle egentligen gå ut och äta ikväll, men nu orkar han inte det =( Själv ska jag på födelsedagskalas hos Tessan =) Det blir god mat och SingStar! =D Så länge sen jag sjöng på riktigt.. sjöng iofs i onsdags hos Emma, men det var bara två låtar. Gick inte så bra då heller, kände mig helrostig! Och så blev jag andfådd hela tiden.. bebisen trycker nog på lungorna + att jag har ju en massa extra i kroppen nu så visst blir andningen påvärkad. Det är som att man inte har någon kondis alls, men egentligen så är det ju tvärtom. Ska bli kul att få sjunga iaf =)

Snart ska vi åka iväg och köpa potatis och sås, ska äta lite fisk här till lunch =)

45

Idag var vi och köpte bilbarnstol. Det blev en Acta Graco Logico, den var prissänkt så vi passade på =) Den är blå och jättefin! Bebis kommer åka så bra i den. Nu är det bara ett skötbord som ska innhandlas.. och så vardagliga saker såklart som våtservetter till blöjbyten osv. Har lite kläder som är kvar att köpa också, strumpor och body. Vi tänkte inte köpa så mycket kläder, det finns så mycket fint ute i Järlåsa som vi kan ta. Självklart ska bebis få alldeles egna kläder på BB. Jag tänker ju göra tavlor sen på mina barn där jag ska rama in deras kläder de hade på sig hem från BB, banden från BB och sånna saker.
Vi köpte också en filt till bebis med Mumin på. Den är blå den med, Daniel valde =) Han har ju tjatat om Mumin ett tag nu och han ville att den ska vara blå så då blev det så. Man kan ju ha blåa saker till flickor också =)

Om en månad kan h*n alltså vara här.. Känns väldigt overkligt. Hoppas verkligen att h*n vill titta ut innan BF iaf, är ju less redan nu så hur skulle det då gå om jag gick över med 2 veckor?? *hua*
Men när min älskling väl kommer ut så kommer det vara värt allt lidande, längtar som tusan efter bebis nu!!

Nu ska jag gå på toa, sen får vi se om jag tittar på tv eller spelar nåt på datorn =)

46

Idag var en jävla skitdag! Allt kändes bara pissigt och blä. Ville bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet. Är så otroligt less på att vara gravid, nu får det faktiskt räcka! Nu vill jag ha min bebis på utsidan! Och det kan faktiskt vara 2 månader kvar!!! :S Usch och blä! Men har jag tur så är det för hoppningsvis bara drygt en månad kvar *hoppas*

Gick iväg en sväng till Willys förut, skönt med frisk luft. Och faktiskt så kändes det lite bättre efter att ha gått en promenad. Köpte bröd och mjölk och lite annat smått och gott... glömde helt bort att jag skulle bära hem skiten också, men det gick bra. Stannade på vägen hem och köpte pizza också för Daniel sa att jag skulle göra det. Han tyckte att jag var värd det =)

Så efter att ha haft en riktig skitdag så slutade den bra. Mår mycket bättre nu på kvällen även om jag har mer ont nu. Ska bli skönt att få sova, är rätt trött.. så god natt och sov gott! =)

47

Idag fyller kusin Emma 13 år så det blir kalas ute i Järlåsa ikväll =) massa kakor och bullar hoppas jag att jag får ;) Är ju så gott med fika. Pappa kommer snart och hämtar upp mig och så kommer Daniel och hämtar mig ikväll när han har slutat jobba.

Har haft en fullspäckad dag idag. Först var vi till läkaren med Daniels ögon. Han ska få göra ett allergitest sen när de hade fått in grejer, saknades tydligen en del och de väntade på leverans. Sen var vi ner på stan så Daniel kunde klippa sig. Nu är han skitsnygg =) Sen åkte vi iväg till Elgiganten där vi lämnade in min miobiltelefon, den vill ju inte fungera. Går inte att ladda den. Dålig kvalite, har ju bra haft den i ett halvår =/ Så nu är jag lite handikappad, har ju inga nr kvar...

Var hos BM idag och allt såg bra ut =)
Bebis har fixerat sig nu och h*n sjunker längre ner i bäckenet. Hjärtljuden börja lugna sig lite nu, kunde tydligen vara så när man närmade sig slutet. Jag blev stucken i fingret också så hon kunde kolla blodsockret och det låg på 3,9. Dags för lunch sa hon då och det var det ju också.

När vi var klara så åkte vi hem och åt pannkakor, mums!! =)

48 och v33+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 23 sep 2008.
Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 48 dagar kvar till förlossning.



Tiden går så fort, det är ju snart dags att föda!! *panik*
Det kommer nog gå bra alltsammans, men det känns så overkligt bara. Alldeles nyss så var det ju mars och jag höll graviditetstestet i handen som visade positivt..
Imrogon ska vi till BM på koll igen och få lyssna på hjärtat =D fast hon ska sticka mig i fingret då.. tur att det går snabbt och att det bara gör ont i en hundradels sekund.. kan tänka mig att det gör liiiite ondare att trycka ut en bebis ;)
Det är så faschinerande.. hur ett barn blir till och hur det utvecklas. Från ingenting till en liten människa. Så häftigt! Och just den här bebisen har jag och Daniel gjort! I den finns bara han och jag! =D

49

Usch och blä, nu är jag less! Nu tycker jag att bebisen kan ta och komma ut! Känner mig så trött i kroppen nu, orkar ingenting! Här hemma ser ut som en katastrof och jag orkar ingenting göra. Det får mig att känna mig så dålig och hemsk. Jag vet att om jag skulle ta tag i något så skulle det bli gjort, men smärtan som kommer på kvällen kommer helt klart ta död på mig. Och att få sammandragningar var 3e minut är inte heller så lockande. Allt tar sådan tid, hatar att jag inte är mitt smidiga jag.

Självklart är jag överlycklig över den människa som bor i mig och jag skulle aldrig önska bort honom/henne. Den dagen jag fick det där positiva beskedet är den lyckligaste dagen hittills i mitt liv! Att få bli mamma, vilken dröm! Har längtat efter det i flera år. Visst, situationen och tiden var väl inte den bästa fast det struntar jag i! Jag älskar det här barnet och ingen eller inget kan få mig att ångra att jag behöll det. Jag kommer verkligen göra ALLT för mitt barn.

Just ja, skulle ju skicka in den där enkäten till sjukhuset också. Har helt glömt bort den. Får ta och fixa det idag och se till att den kommer på lådan. Nu ska jag försöka orka göra någonting.. vad som helst, bara jag gör något!

50 och 51

Igår var det kräftskiva ute i Järlåsa och vi var faktiskt där i god tid för en gångs skull :P När vi kom dit så fick jag göra pajerna, en laxpaj och en svamppaj. Fick lite hjälp av Daniel och mamma och pappa fick trycka ut degen i formerna. Kan säga att laxpajen var riktigt god. Däremot gillade jag inte svamppajen, men det är ju för att jag inte tycker om svamp.
Vi åt alldeles förmycket paj så när vi var klara med den så var det ingen som orkade kräftor så vi tog en liten paus på ca 2 timmar innan vi åt kräftor och surströming. Luktar ju underbart den fisken ;)
Jag åt inte så mycket kräftor, mådde lite halvtaskigt då. Sen på natten blev jag jättedålig, typ matförgiftad. Vi kom fram till att det måste vara oliverna för jag blev dålig när jag åt oliver sist också.. är antagligen lite överkänslig nu när jag är gravid. Ska undvika dem resten av graviditeten så får vi se om jag håller mig frisk.

Idag var jag och bowlade med fotbollslaget i Sala. Gick faktiskt riktigt bra trots mitt extra klot på magen =) Fick väl ta det lite lugnare än om jag inte skulle vara gravid och så hade jag det lättaste klotet. Fast jag tror att ungarna fuskade, det gick ju mycket bättre för dem än för mig! ;)
Efter bowlingen så åt vi på en pizzeria alldeles i närheten av bowlinghallen och då var jag superhungrig. Blev kebabtallirk för min del, mums! Var ju aslänge sen jag åt kebab sådär.

Nu är vi iaf äntligen hemma och det är så skönt. Sov ju ute i Järlåsa. Borta bra, men hemma bäst! =)
Nu ska vi spela lite dator!

52

Idag var jag och Daniel ute på en liten roadtrip =) Åkte iväg till Barkarby och gick i en massa affärer. Var också in på IKEA och det är sjukt stort där.. fast snart är ju Uppsalas IKEA stort det med. Jag köpte en underbart mysig fleecetröja. Den är lite tajt nu, men jag tänkte att jag ska kunna ha den utan att drunkna efter att jag har fött och hade jag tagit en storlek större så hade jag antagligen gjort det. Dessutom är den lite töjbar så jag kan nog ha den graviditeten ut =) Ska ha den imorgon tänkte jag på kräftskivan. Bara ingen spiller kräftspad på den, den är vit så det skulle nog blir fin fina fläckar då.
Vi åt på Max och jag fick chilli chees, men killen i kassan glömde bort oss att komma ut med dem så vi fick en extra gratis =) det var jag som fick äta upp alla för Daniel tyckte de var för starka.
Nu är vi hemma igen och det är så skönt att äntligen bara få sätta sig ner och vila. Visst, det var jätteroligt där borta, men man blir så trött! Ikväll blir det nog mys framför en film med ostkaka, mums!!

53

Var på ett nytt möte idag och det gick jättebra. Nu känns det faktiskt mycket bättre att gå hemma. Är inte lika oroad så jag kan slappna av, det kunde jag inte förut. Gick jämt på helspänn och var stressad konstant. Skönt att jag slipper det nu, är ju inte alls bra för bebis om mamma stressar jämt.
Bebis har förresten blivit jättestor nu känner jag. Trycker på magsäcken hela tiden så det känns obehagligt, men inte blir jag mindre hungrig för det! Äter som en häst iaf :P Just nu är det bästa jag vet mat.. och glass.. och fukt! Annans är ju supergott! Sånt borde man egentligen äta oftare. Jag har apelsin här hemma, kanske ska äta lite.. har nog glass också, men bara lite. Finns bara jordgubbssmak kvar, det är den som ingen vill ha :P Slutar med att jag äter upp den.
Undrar om det är något bra på tvn ikväll.. tittade lite snabbt på texttv, men det verkade inte som det. Kanske ska se en film och mysa lite i soffan? Eller i sängen kanske. Har ju en tv där inne också. Brukar känna trycket på magen mer när jag sitter så det är nog skönare för kroppen att ligga i sängen.
 
Nu blev jag riktigt törstig så jag ska gå och dricka vatten!

54

Idag var det matchdax och vi mötte Vaksala. Tjejerna var så grymt duktiga så vi vann! 2-0 blev det och jag är riktigt stolt över dem =D De kan om de vill!

Var ner på stan på morgonen för att gå på någon jobbgarantigrej, fick gå upp tidigt ju! Var dötrött när klockan ringde. Känns så dumt egentligen att söka jobb nu, ska ju bara "jobba" i 6 veckor till, sen tänker jag vara ledig de två sista veckorna innan barnet kommer. Vill inte behöva tänkte på en massa jobbgrejer då heller. Och barnet kan ju komma tidigare, man vet ju aldrig.
När jag skulle åka hem så hade det gått ganska exakt en timme sen jag åkte första gången så jag tänkte att jag skulle åka på övergången, men det ville inte bussläsaren.. fast det gick bra ändå.

Nej, nu har jag jätteont i skuldran och revbenen så nu orkar jag inte sitta här och skriva längre...

55 och v32+0

Uträkning utgår från dagens datum: Tis 16 sep 2008.
Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 55 dagar kvar till förlossning.



Blev ingen magbild förra veckan eftersom att vi precis hade flyttat då och internet inte hade kommit igång än.. men magen hade inte växt så mycket så det gör inte så mycket. Nu är det bara 8 veckor kvar.. mindre! Fast man vet ju aldrig, det kan ju vara 10 veckor kvar. Hoppas inte, vill ha ut bebis nu! Kroppen värker konstant och jag har svårt att gå så det kan gott bara vara 6 veckor kvar för min del. Vi får se helt enkelt. Längtar som tusen efter vår lilla skatt!

56

80% avklarat idag =D Är ju nästan ingenting kvar ju! Bebis är ju snart här och jag ligger ju jättemycket efter! Har massor kvar att förbereda! Daniel lovade att vi skulle åka och köpa det sista kläderna som behövs med till BB nu i veckan så det känns ju bra. Sen måste vi fixa skötbordet och bädda sängen. Och mamma måste leta på vagnen som ligger begravd i alla prylar i förrådet. Och så måste vi köpa bilbarnstol också, men vi vet ju vilken vi ska ha så det är ju bara att åka och köpa den sen. Är ju inte akut egentligen. Vet ju att jag kommer hinna med det sista också, men det skulle bara kännas så bra om allt blev helt klart. Då kan jag ju slappna av lite.

Idag ska vi ha fredagsmys =) chips och dip framför en film. Vi missade det i fredags för vi var så trötta att vi somnade vid 22! Haha, vilket liv man har :P Att vara gravid tar på ens krafter och jag antar att det tar rätt mycket krafter att ha en sambo som är gravid. Det var riktigt skönt att få sova iaf.

Nu ska jag gå och fixa lite mat. Dagens middag blir potatismos och köttbullar med lingonsylt och brunsås! Mums!

57

Satan vad ont jag har fått i revbenen på höger sida.. precis under bröstet. Kan knappt röra mig ibland. Och det gör ont på baksidan också, på ryggen alltså i samma höjd. Jätteskumt. Bebis kanske tror att min lunga är en fotboll eller nåt. H*n sparkar inte lika mycket nu som förr, ligger mest där inne och skakar på rumpan =) Tycker det är rätt skönt att slippa sparkarna, räcker med alienmagen, haha! Känner mig sprickfärdig nu, tycker att det kan vara klart nu! Varför ska man vara gravid i 9 månader? Räcker det inte med hälften?

Nej, ska gå och duscha nu och sen ska jag vila lite.

58

I natt sov jag jättedåligt. Vaknade av minsta lilla, katten höll på och krafsade i hallen hela tiden så jag höll på att bli tokig! Nu är hon rätt lugn och tyst, varför kan hon inte vara det på natten också??

Daniel är på jobbet och kommer inte hem förrän mitt i natten och då lär jag antagligen vakna. Ska diska lite snart och äta tror jag. Är nog lite hungrig. Blir fiskpinnar och potatismos =) Sen börjar en film kvart över nio som jag kanske ser. Fast då blir det nog inte så mycket diskat.. hm.. ja, vi får se hur det blir.
Har ont i ryggen också, ömmar liksom. Antar att jag kommer ha det så till jag har klämt ut ungen så det är bara att gilla läget. Likadant med all foglossning, bara gilla läget fast det gör så stört ont ibland. Det kommer ju gå över och i slutändan så får jag ju ett litet mirakel =D

Just ja, ska ju ringa bror också.. hade jag ju glömt!

59

Idag var vi till BM på koll och allt såg bra ut som vanligt =) Fick veta att bebis ligger med huvudet neråt och BM gissade at h*n tänkte stanna så tills det är dags att komma ut. Fick känna på huvudet! Daniel också, men han tyckte det var lite läskigt och var rädd att han skulle skada barnets huvud..
Vi fick också tid till de nästa två kollerna och nästa gång ska de sticka mig i fingret :S *hua*
Var och lämnade nycklarna idag också till gamla lägenheten så nu är den verkligen ur världen. Känns jättebra!

Jag låg faktiskt och sov, men så drog Daniel upp mig ur sängen för han behövde hjälp med datorn.. jag som sov så bra!

60

Idag har jag så stört ont i högra skuldran..  är liksom öm typ. Och det känns underbart när man masserar och kommer åt rätt punkt liksom. Rena himmelriket då, men det är ju så svårt att massera sig själv och Daniel är ju på jobbet =( och sen ligger bebis och trycker på höger sida upp mot revbenen så där blir jag också alldeles öm. Brukar sitta och trycka där så bebis ska flytta på sig, men jag tror inte riktigt att h*n förstår det :P Trycker bara ännu mer. Jag längtar verkligen tills bebis kommer ut, ska bli så skönt att slippa den stora magen och alla besvär. Det är nog meningen att man ska ha ont osv för då är man bara glad när smärtan sätter igång och då kanske det går lättare på förlossningen. Man kan iaf hoppas =)

Nu ska jag äta lite glass och titta på tv =)

61 och alla andra dagar

Har nu äntligen fått internet igen! UNDERBART! Nu kan man kolla mailen igen och sitta här =) Har fortfarande mycket att packa upp och det är skitjobbigt. Har konstant ont i fogarna och kan knappt gå ibland. Har också överskott på hormoner och såklart så är det inte de glada hormonerna utan de ledsna. Grinar jämt och ständig nu för tiden.

Flytten gick bra i lördags och det mesta kom till sin nya adress. Det blev en lång dag och jag gjorde alldeles för mycket! Hade så ont på kvällen att jag ville bara gråta av smärtan! Men på nåt vänster somnade jag iaf.
På söndagen var jag helt slut och orkade egentligen inte göra ett skit, men det var bara att bita ihop för det var ju match. Hade ont hela dagen och sammandragningar och det blev ju inte bättre av att stå i några timmar vid matchen, men vad gör man inte för de små liven?

I måndags så gjorde jag absolut ingenting. Jag låg i sängen eller satt framför tvn och det var första kvällen på länge som jag kunde sova utan problem för det gjorde knappt ont. Och jag hade nästan inga sammandragningar alls! Så det behövs ingenting för att jag ska få ont och ha tusen sammandragningar.

I tisdags så städade vi i lägenheten i Sävja. Det var jobbigt och mina fötter värkte. Stackars mamma som fick göra det värsta, men skönt att det är klart nu iaf. Måste dit och hämta nyckeln i tuben i morgon kväll. Eller på fredag morgon. Ska ju lämna in dem på fredag. Skönt iaf att vi bara behöver fokusera på en lägenhet nu =)

Onsdag idag då och Daniel är och pluggar på geo. De ska fixa de allra sista på exjobbet. Sen är de äntligen klara med det för gott! =) Jag är jättehungrig, men det finns inte så mycket hemma här. Har inte handlat hem så mycket än. Och frysen här är jäätteliten! Inte alls som den jag hade i Sävja. Vet att vi har glass där iaf, så jag kanske tar lite =)
Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. ska gå och vila lite, har ont i sidan.

66 och 67

Igår var vi i den nya lägenheten och fixade maten till idag.. Den stora dagen! Dagen med stort D!
Idag ska vi flytta!!! HURRA! Äntlingen! Så nu blir det inget skrivande förrän vi har fått internet i den nya lägenheten och det vet man aldrig när det blir...

Nej, måste fortsätta med flytten nu!

68 och 69

Ja, igår blev det inget inlägg.. åkte med mamma hem från jobbet och så var jag där ute hela dagen. Daniel kom och hämtade mig vid 23. Fast innan vi åkte ut till Järlåsa så var jag tvungen att åka till AMS för de hade sturlat där.. *grr* Hade fått en kallelse till ett möte som redan varit, hur ska jag kunna gå på det då!? Och då avanmäler man en för att man inte har varit där och så måste man dit personligen för att bli påanmäld! Varför ska jag få lida för att de har strulat!? Hur som helst så ordnade ju allt sig och det kommer inte bli något problem med mina pengar. Var jätteorolig ett tag att jag skulle få något glapp och inte ha rätt till så mycket FP och det skulle ju bli lite jobbigt. Men som sagt, det ska ju inte vara något problem nu.

Åt paella till middag i Järlåsa, mycket god mat! Fast Angelica och Adde fick tonfisksallade och jag blev så sugen på den också.. som tur var fick jag det sista av Angelica! =) Det var också mycket gott!
Sen efter maten så var det dags för träning och den gick rätt hyffsat den med. Det börjar bli riktigt kallt ute på kvällarna, jag började frysa när vi var där på fotbollsplan.
När träningen var slut så gick jag till familjen Åkerman för att hälsa på min kusin Tessan som var på besök från skåne med sin lilla Emilia. Fick lite mat där med =) Och en massa kakor till fikat! Jag har blivit ett sånt matvrak på sistone.. och sötsugen!! Allt som är kakor, godis eller annat sött och onyttigt älskar jag! Nu när jag tänker på det så är jag faktiskt väldigt sugen på choklad.....

Idag har jag disak all disk! Jag är så duktig =) Så nu ska det packas ner i lådor, men det får nog Daniel hjälpa mig med när vi kommer hem för jag har fått så ont i höger sida. Bebis tycker det är jätteroligt att försöka ta sig runt till ryggen tror jag.. jag tycker inte alls det är så kul, jag blir ju jätteöm i hela sidan!
Men jag har lyckas packat ner alla skafferigrejer och sånt så det är klart iaf. Bara köksgrejerna och toagrejerna och mina böcker och filmer kvar nu då.. och alla kläder då. Men de åkter ner i stora säckar och fraktas på det sättet.
Nu är det alltså bara två nätter kvar i Sävja.. lite sorgligt. Tycker ju så mycket om min lägenhet! Men den nya är minst lika bra, om inte bättre, så det kommer att bli kanon. Och det är ju början på våran nya familj. På riktigt liksom. Ska bli så spännande! =D

70 och v30+0

Denna uträkning utgår från dagens datum: Tis 2 sep 2008
Du har gått 210 fulla dagar av 280 (75%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar(v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 10 nov 2008
Du har 70 dagar kvar till förlossning.



Bebis roar sig med att sparka sin mamma i revbenen =( gör så satans ont när h*n får in en fullträff, men samtidigt så är det så mysigt när man känner foten med handen under huden =D eller hand.. h*n kanske är en otroligt bra boxare ;)
Nu är det bara ca 2 månader kvar.. hua, tiden går så fort! Är nervös för förlossningen, men den kommer nog gå bra. När man väl är där så kan man ju inget annat göra än att bara trycka ut bebis.. finns ingen återvändo då. Det kommer säkert gå bra, jag kommer ju ha Daniel med mig hela tiden så jag kommer ha en massa stöd och behöver inte gå igenom det ensam. Längtar efter att få se vem som gömmer sig i min mage.
Vem är du bebis?

Lägenheten

Den var jättefin! Hur mysig som helst med luftiga rum. Och jättestora fönster! Ska bli så kul att få flytta in där. Och sen när allt är klart och alla grejer är färdigflyttade så kommer det kännas underbart. Känns lite jobbigt att hålla på att flytta, så mycket grejer som ska packar och sen packas upp osv. Men det blir ju bra i slutändan =D Och jag och Daniel kommer verkligen att trivas där så det är ju värt allt besvär.
Tänk.. VÅR lägenhet, VÅRT hem =D Kan man bli lyckligare?

Sen är det ju städningen också.. inte riktigt lika rolig. Och den kommer ju antagligen ta mycket längre tid än det tog i Daniels lägenhet. Min är ju bra många kvatratmeter störra.. 46 om man ska vara exakt. Hua, tycker synd om de som får städa.. själv ska jag nog ta det lite lugnare än sist, fick så otroligt ont då.. kan kanske damsuga lite? Och moppa! =)

Jag tror jag ska försöka mig på en grapefrukt.. har aldrig skalat en sådan förut, men jag har ju sett hur Daniel gör så jag får väl göra som honom. Så får vi se om det hela slutar med en pannkaka!

71 och NY LÄGENHET!

Idag får vi nycklarana till VÅR lägenhet! Äntligen ska vi bli sambo på riktigt! Känns så underbart, så bra!
Visst har Daniel bott här i min lägenhet de senaste måndaderna, men det har ju inte varit på riktigt. Han har ju fått sin post till sig och ibland har han ju sovit där också.. Men nu har vi samma adress och samma hem!
Du och jag älskling =)

RSS 2.0