Första dagen på framtiden!

I morgon börjar det! I morgon är dagen jag har fruktat, dagen jag har längtat efter. Jag är vettskrämd, oroad, förväntansfull och sjukt taggad! En härlig blandning av känslor.
Ska bli otroligt spännande att se hur det går =)

26

Jaha, då var man 26 år.. shit, vad gamal jag känner mig! Fast egentligen är det ju inte alls gammalt..
Grattis till mig!! =)

Underbara omsorg

Tji fick jag som trodde att inget kunde stoppa mig för det finns något man som arbetande/studerande förälder är beroende av och det är BARNOMSORG! Den kan sätta ordentliga käppar i hjulen kan jag säga.
Fick en ordentlig ångestattack pga den förra veckan när jag tittade på schemat för utbildningen. Jag vet inte om jag hinner i tid på mornarna, kommer bli apstressigt! Och hade jag varit ensamstående hade jag behövt barnvakt typ varje dag som hämtar Amelia eftersom jag slutar när dagmamman stänger. Tur att man inte är själv =) Sen får vi se hur vi ska få ihop det till hösten, då ska ju antagligen Daniel börja plugga. Ska försöka hålla den ångesten i schack tills den tiden kommer.
Hoppas det går att få det att fungera, inte lätt att ha barn i dagens stressade samhälle! Men underbara till 1000 är de iaf! Min lilla skatt håller på med sin trolldeg nu. Den är rosa, hon har valt färg själv <3 Jag avskyr rosa =P
Snart dags för lunch! =)

RSS 2.0