Skrattande hjärtdagar

Igår var det ju som alla vet alla hjärtans dag och det firades med bio och restaurang. Jag, Daniel, Adde och Gelica. 
Det blev YesMan som faktiskt var riktigt rolig, vi hade en massa godis med oss och vi fick nog nästan allt med oss hem igen. Efter bion så åkte vi till Java och åt buffe, riktigt gott! Åt som en häst =)
Sen åkte vi hem och spelade RappaKalja och den här gången gick det riktigt bra för Daniel!
Barnvakt var Amelias mormor och morfar. Moster Sabina hjälpte också till =)

Amelia har börjat skratta!! Man blir så varm i hela kroppen av att höra det =) Och så har hon hittat på sina fötter och de är riktigt intressanta! :P

Nu ska jag nog fortsätta hänga framför tvn eller läsa boken.. lika bra att passa på när prinsessan sover!

Idag...

...har vi gått ner på stan! Det var hur skönt som helst och vädret kunde inte ha varit bättre! Så mysigt att gå med barnvagn =) Sen tog vi bussen till endhållplatsen och gick till Willys och handlade, sen gick vi hem. Var ute i flera timmar och när vi kom hem var jag så trött att efter maten så sov jag middag. Amelia låg och pratade med mobilen i sin säng =)
Hon är så duktig som kan underhålla sig själv! Rätt skönt, då kan vi pyssla med annat ist för att roa henne. Hon fick låna ett babygym av Linus och där kan hon ligga länge och prata med Mumintrollen ;) Fast när hon ledsnar så får de sig en riktig utskällning!! :P

Dagens middag blev lassagne. Riktigt gott! Har inte ätit det på lääääänge. Lite dumt bara att de översta plattorna var tvugna att vika upp sig flera cm över kanten så de blev kolbitar, men de var bara att plocka bort dem.
Så gott med mat efter en lång promenad genom stan ;)

Nu är jag helt slut, ska nog sova. Amelia somnade vid 21 och vaknar nog vid 6-7 så jag får sova ganska bra iaf. Då är hon vaken någon timme, sen sover hon ett tag till och då passar jag också på att sova lite.
Ska nog ta en alvedon också för jag har fått huvudvärk. Sen blir det march i säng!

Natti natti

3 månaderskontrollen

Ja, vi var ju iväg i onsdags på 3 månaderskontrollen. Snuttan hade verkligen växt, men det visste vi ju redan =) Vi tog vagnen dit och det är alltid lika mysigt att gå ut och gå, dock så är det mindre mysigt att bära vagnen upp och ner för trapporna :S
Hur som helst, lillan vägde hela 5380 gram och var 60 cm lång! Hon har verkligen blivit stor. Sen fick hon spruta också och det gick bra det med, hon var så duktig! Skrek till lite bara, men sen var det bra.
På vägen hem så gick vi in på apoteket för att köpa alvedon eftersom att vaccinationen kunde ge feber och då kunde vi ge henne alvedon. Som tur var så fick hon nästan ingen feber =) Nu mår hon hur bra som helst, vår lilla tokfia!

I fredagskväll var det bowling som gällde, det var fotbollsstyrelsen och alla ledare som hade avslutning. Först bowlade vi på fyrishov och sedan var vi iväg till Svenssons Tavernan och åt supergod mat! Fast de missade en efterrätt så jag fick vänta lite extra på min. Den var iaf jättegod när den väl kom ;)

I lördags så var vi också ut och gick, först gick vi till Gränby Centrum och gick runt där inne och tittade. Sen gick vi till Willys och handlade lite och sen gick vi hem. Hur skönt som helst och snuttan sov så bra när vi var ute. Inne i affärena var hon vaken och låg och tittade på allt som fanns där =)

Daniel har varit och jobbat, men han slutar nu kl 3 så han kommer nog snart hem. Sen ska han nog träffa en kompis. Själv ska jag sitta här och vara lite arg för att smisspelet inte går att installera.. Bror ska byta skivan så det funkar igen. Fast nu kan jag ju inte spela sims alls.. och jag som har skapat värsta beroendet!! :P Fast det kanske är lite nyttigt då att inte spela, så jag kan bli "nykter" igen ;)

Nej, nu är det en kod brun här så nu måste jag ta hand om den =)

ღ Jag saknar dig ღ
Önskar så att jag kunde få dig tillbaka, men det går inte
Jag tänker på dig och jag vet att du har det bra
ღ Jag älskar dig ღ

RSS 2.0