Allt går att göra bättre!

Satt och tänkte lite på uttrycket "Allt går att göra bättre" och kom fram till att om så är fallet så finns det ju inget bäst.. för om man hela tiden kan göra allt bättre så kan man ju även göra det bästa bättre och isf är ju inte det bästa bäst eftersom att det går att göra bättre.. hängde ni med där?

Så då är frågan: Går allt att göra bättre eller finns det bästa?


hmm..

Ja, men... fast.. nej.. kanske? Men å andra sidan.. ja.. jag vet inte.. hmm.. men.. jo.. jaha.. kanske...

Den som ändå visste.....


Årstider

Usch vad jag inte tycker om när det blir höst.. hösten i sig är rätt mysig, speciellt alla färger, men när det blir mörkt och så så blir jag så trött.. lite höstdeppig liksom. Visst, det är jätteskönt när det blir mörkt på nätterna så man kan sova, men det påverkar hjärnan ganska negativt. Jag går och lägger mig vid 21-22 och går upp vid ca 6.30 och sen vid 12-tiden är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!  Jag skulle kunna gå och lägga mig lite tidigare, Amelia lägger sig vid 20, men man vill ju ha lite tid på kvällen för sig själv. Nej, höstdepp tycker jag inte om! 

Sen kommer våren med vårdepp.. aldrig är man nöjd :P Nej, men omställningen från mörkt till ljust påverkar ju hjärnan också. Det är väl inte lika känt som höstdeppen, men den finns!
Det finns för- och nackdelar med alla årstider. Vår och sommar vore underbart om det inte vore för alla äckliga insäkter! Höst och vinter skulle vara så mycket bättre om det inte vore för att man behövde 20 kg kläder!

Nu är det snö här och jag hoppas den ligger till februari, sen kan det gott bli vår. Bara det inte blir så att det snöar, smälter bort, snöar, smälter bort, snöar, smälter bort..  så som det brukar vara varje vinter. Nej, nu tycker jag att snön kan stanna!

Ja, det var lite åsikter från mig =)


RSS 2.0