Lucia

Ingen verkar vara intresserad av att läsa min blogg, men man kan ju skriva för sin egen skull =)
Saknar att skriva, tycker det är kul även om det bara blir en massa skit som kommer ut =P
Hur som helst så händer det massa i mitt liv, eller kanske inte precis just nu eftersom jag är hemma med en sjuk Amelia, men innom en snar framtid. Jag ska nämligen börja plugga till våren! Jag är sjukt taggad för det! Har ju tänkt komma igång flera gånger för, men har inte riktigt kunnat lämna iväg plutt-Amelia. Nu är hon ju lite större och går hos dagmamma så nu känns det "rätt".
Har kommit in på min utbilding så allt är klat. Den här gången finns det inget som hindrar mig. Möjligtvis min ångest och oro, men där har jag ju massor av stöd så just nu oroar jag mig inte så mycket över det.
Så om sådär 7,5 år är jag färdig och kan jobba med det jag vill =P
Sen tycker jag att det är otroligt synd att Amelia blev sjuk just nu. Då missar hon sitt allra först Luciatåg =( Hon som skulle vara tomte och sjunga sånger med alla andra bran och jag skulle filma och sitta med stolta tårar i ögonen. Fast jag tror att jag är den som sörjer mest, hon verkar inte bry sig så mycket. Hon får gå Lucia här hemma ist.
Hoppas hon blir frisk till på fredag när det är avslutning på öppna förskolan, blir ju kanske sista gången som hon kan gå dit.

RSS 2.0