Jäklar vad tiden går!

I lördags blev Amelia 5 månader, hur gick det till? Hon var ju en ärta alldeles nyss.. eller!?
Min lilla älskling, vad skulle mamma göra utan dig? Hon är så go, min lilla tös.
Fast ibland kan hon vara riktigt jobbig när hon inte vill sova, men när hon väl somnat är alla problem ur världen. Sen vaknar hon upp som den gladaste och goaste tjej i världen!
Mammas hjärta värker av kärlek! <3

Elisabeth

Mina varmaste tankar går till Elisabeth. Jag kan inte ens föreställa mig vad hon har gått igenom och när jag försöker mår jag bara illa och vill gråta. Tänker även på hennes barn. Jag önskar er all lycka ni kan få!!

Livets mysterier

Jag förstår inte varför man ska plåga sig själv? Om man vet att man blir ledsen eller arg över något, varför utsätter man sig då för det? Vissa saker bara MÅSTE jag göra, även om jag vet att jag kommer må dåligt över det.. hehe, jag är nog lite störd ;)

Sen vet jag andra som bara MÅSTE hänga upp sig på saker. Personer som inte kan släppa taget om det som har varit. Visst är det svårt att gå vidare, men ibland har man inget val.

En annan variant är att inte ta tag i det som måste göras. Även om de vet att det kommer gå helt åt helvete så får det ändå inte arslet ur vagnen. De är villiga att riskera ALLT för att ändå inte få ett skit tillbaka.

Finns mycket dåligt i denna värld. En vän sa några kloka ord, kommer inte ihåg exakt vad det var, men det gick ut på att livet är förkort för att stå ut med dåliga vänner så klipp med dem och håll hårt i de bra. Så svårt bara att klippa banden.. jag vill ju inte såra någon. Men det är sant, man måste ju tänka lite på sig själv också..

Vad mycket skit jag snackar idag :P Nä, här kan jag ju inte sitta och häcka hela kvällen! Ska kika lite på tvn nu.

Söndag

Idag har vi varit hos Daniels föräldrar och ätit god mat! Smakade riktigt bra =) Och jag var såååå hungrig innan så det kunde inte bli bättre. Vägde Amelia där också, hon väger över  6 kg nu den stora lilla busungen =O Hon växer alldeles för fort tycker jag..

Var där i några timmar och sen åkte vi hem. Stannade på Willys på vägen hem och handlade så nu har vi en massa blöjor hemma igen =) Klockan var över 7 när vi kom hem så Amelia var jättetrött. Hon fick mat och somnade som en stock. Just nu sover Daniel som en stock han med.. i soffan. Ska väcka honom snart. Han ska plugga då, prova en ny pluggmetod. Hoppas den funkar. Själv ska jag också sova snart. Börjar bli grymt trött och Amelia vaknar någon gång mellan 6 och 7 och jag tänkte hinna med några timmars sömn iaf ;)
Imorgon tänkte jag ta en liten promenad med vagnen.. eller en lång! Om det är fint väder, annars struntar jag nog i det..

Hur kan man sakna något man aldrig haft?

Lilla härtegrynet

Snart blir lilla skruttan 5 månader.. inte klokt var tiden går! För ett år sen var hon inte större än en ärta! :P
Vi har börjat med smakisar och det funkar riktigt bra nu. Hon har helt klart lärt sig ätartekniken. Än så länge har vi hunnit med broccoli och potatis med palsternacka. Kan säga att potatisen med palsternackan är populärast.. fast broccolin går i den med =) Hon får även lite vatten till, men det är inte populärt. Hon grimarserar ganska bra åt det.
Näst på provalistan är katrinplommon. Då skiter hon nog jättefint sen :P inte för att hon behöver någon hjälp med det, bajsar så fin redan nu. Minst tre gånger om dagen :P

Snart är hon alltså ett halvår.. går det inte att sänka hastigheten lite??

RSS 2.0