Ett år!

Amelia fyllde ett år i onsdags! :O Hur tusan kan tiden ha gått så fort?
Hon fick en massa fina presenter och så fick hon en alldeles egen tårta! Den var jätterolig att kladda med =) Vi andra fick äta mumintårta! =)
Det blev en väldigt lång dag för Amelia, klockan var nog över nio innan hon fick gå och lägga sig. Gissa om hon somnade snabbt? ;)


SNÖ!!

Imorse när vi skulle äta frukost så tittade jag ut genom fönstret, precis som alla andra dagar, och gissa vad jag såg? SNÖ! Det var riktigt mysigt =) Just nu snöar det inte och antagligen så kommer det lilla vita som ligger på marken smällta bort under dagen. Mysigt var det iaf att veta att vintern är på väg =)

Kollade mailen nyss och då såg jag att jag hade fått kallelsen till högskoleprovet. Jag ska tydligen skriva mitt prov i linnéskolan. Någon mer som ska skriva där? Hittar ju inte alls där inne..

Här om dagen så var Amelia otroligt klantig! Tror det var i söndags. Hon har ju blivit lite väl kaxig ibland när hon går runt möbler och när hon stod där vid soffan och bordet så tappar hon taget och ramlar rakt på bordskanten! Stackars liten fick ett litet sår i pannan och en rejäl bula! =( Hade nog varit bättre om hon ramlat mot kanten för där har vi mjuka skydd så hon hade nog sluppit såret då.. Men en liten stunde senare så var hon gå och glad igen och busade på för fullt! =) Tur att de glömmer fort!

Det var allt för mig denna gången =)


Och där tog det slut

Nu är det slut.. men det höll i sig ett bra tag iaf. Nu får ni nöja er med uppdateringar bara någon gång ibland ;)
Har haft alldeles för mycket att göra och tänka på för att skriva här.

Just nu är jag hungrig.. ska börja fundera på lunchen snart kanske.. och jag tror att Amelia har bajsat.. IGEN! :P


Nya tesmaker! Lipton Infusion Herbal tea

Har nu även provat Lipton Infusion Herbal tea smooth och enchanting!
Smooth är med smak av lemon honey och doftar ljuvligt i koppen! Färgen skiljer sig inte så mycket som vanligt te. Väldigt frisk smak.
Enchanting är med smak av rasberry blueberry och även den luktar gott, dock inte lika gott som smooth. Färgen är lite blåaktig och med mjölk i så ser det ganska grått och tråkigt ut, men det smakar gott!

Tepåsarna i förpakningen luktar väldigt illa så det är ju ett litet minus, men det är ju hur det färdiga teet smakar som är avgörande.

Självklart så måste jag ge dessa teer ett bra betyg så betyget blir alltså ROS!

Ska även passa på att säga att det förra teet som jag skrev om hade smaken summerfruit och inte strawberry. Det hade även ett eget namn som jag inte kommer ihåg, men ska berätta det för er så snart jag tagit reda på det!


Min sessa är hemma! =D

Det var så ofattbart underbart att få hem min lilla sessa! Fast hon hade nog inte saknat mig det minsta :P Jag klättrade iaf på väggarna här hemma och kunde inte fort nog åka och hämta henne.
Jag trodde ju att jag skulle få sovmorgon när Amelia var borta, men det kunde ju jag bara glömma! Daniel väckte mig kvart över sju "Ska du inte gå upp snart?" Fast han trodde ju att jag somnade samtidigt som honom vid tiotiden.. inte kunde väl han veta att jag inte kunde sova och gick upp igen efter att han somnat. Jaja, fick sova 45 min längre än vanligt, alltid något!

Nu ska jag gå och leka med Amelia! =D


En del av mig saknas..

Det känns jättekonstigt att inte ha Amelia här. När mamma var här och hämtade henne skrek hela kroppen att det var fel, att Amelia inte borde åka utan hörde hemma här med mig. Det var skittufft först, men det släppte lite efter ett tag. Jag saknar min dotter något otroligt! Jag längtar jättemycket till i morgon när jag ska få hämta hem henne. Känns så kontigt när det var tyst här hemma. Och det kändes jättekonstigt att inte behöva vara tyst för att inte väcka henne. Man liksom smög av gammal vana. Känns som att en del av mig saknas.

Jag vet ju att det är jättenyttigt för henne att vara ifrån mig och jag vet att hon har det jättebra, men jag saknar henne och tycker att det är jättejobbigt iaf! Jag kan verkligen inte sluta tänka på henne.
Tänk vad underbart det kommer vara i morgon när jag får pussa och krama henne!!


En natt utan busfröt, hur ska det gå??

I natt ska mitt lilla troll sova hos sin mormor och morfar. Hur ska jag klara mig!? Jag kommer ju behöva ringa en gång i halvtimmen och höra så att allt är bra ;) Amelia kommer nog inte tänka på det lika mycket, hon kommer nog ha fullt upp med att busa!
Det ska bli skönt med sovmorgon imorgon, men jag kommer verkligen sakna henne. Ska se till att göra allt sånt jag inte hinner med och orkar annars!

Nu ska vi tvätta! =)


Jag älskar pirr!

Ja, när man är förväntansfull över något. Som när man precis har träffat någon och är sådär härligt nykär. Eller när man ska åka på en semester och är så förväntansfull att hela magen slår volter. Önskar att det kunde hända lite oftare bara =)


Fjortisen

Hittade denna på Bilddagboken:

Fjortisen

är ett flocklevande djur som ofta vid skymmningen brukar synas vid McDonalds, sybilagrillar eller större asfalterade områden, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och sitt rödprickiga ansikte. Jakten på den mest IQ befriande tjejen börjar med att de spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Hanarna har också en tendens att samla toffsar på benen, desto fler toffsar desto mer åtråd blir han. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseende och rosa stringtrosor som hänger strax ovanför armhålorna. De har också stora frisyrer med helt livlösa och sönderfärgade hårstrån. Byxor i barnstorlek är ofta vanligt. När en hona ska visa sitt intresse för killen med den mest igelkotts liknande frisyren trycker hon upp brösten till hakan, drar ett bloss på ''ciggen'' och drar ner tröjan. När honan och hanen har hittat varandra ger hanen honan en vodkaflaska bestående av 90% vatten. Sedan sätter han sig på mopeden kör ett varv och får sedan gå hem med honan. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring kan utstötta olika parnings läten. Ofta i form av svordommar så som tex fitta, hora, slampa, fuckyou osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att skjuta olika delar av populationen

Den var bra va!? WanaRide var det som hade skrivit den, undrar om han hade hittat på det själv eller hittat den på nätet? Fick mig ett riktigt gott skratt iaf! =D

Apologize

Jag har funderat mycket på förlåtelse. Hur mycket kan man förlåt? Hur mycket bör man förlåta? Och hur mycket skit ska man behöva ta innan man säger stopp? Mest av allt har jag funderat på hur mycket JAG kan förlåta..

 
Jag älskar den här låten, men det tog ett tag innan jag hittade orginalet..


Asplöv..

Jag kan inte tänka klart. Hela kroppen darrar som ett asplöv! Antar att chocken fortfarande är kvar, men börjar släppa lite.
Jag fattar inte. Hur kan vissa personer vara så okänsliga och själviska? Hur kan man vara så dum? Fattar de inte att det de gör får konsekvenser? Att folk faktiskt kan bli sårade? Varför ska man ljuga om så stora grejer? Visst, en vit lögn är väl inte så farligt.. men när det handlar om stora grejer och folks känslor! Jag kan bara inte förstå.. hur kan man?


RSS 2.0