Datingsida för gifta/sambos!?

Satt och läste min mail när jag ser reklamen till höger på skärmen som lyder:

Gör livet levande - ha en affär

Var tvungen att kolla vad det var och mycket riktigt så är det en sida där man kan söka personer att flirta eller ha en otrohetsaffär med.
What the f**k!? En sida som uppmuntrar otrohet!? Det är nog det dummaste jag har hört! Får ont i magen av att tänka på alla som är med där och vad de har för avsikter. Och deras stackars ovetande respektive =( Är förhållandet så dåligt att man vill leta efter någon att ha lite kul med är det mycket bättre att göra slut på det först. Blev mycket upprörd av denna sida, men världen är konstig har jag lärt mig..
Fast det skulle ju vara lite roligt om ett par "träffade" varandra för att bedra varandra... =P

Hur som helst så tycker jag att otrohet är något av det äckligaste, smutsigaste och svekfullaste man kan göra mot någon.


Dålig update

Har varit helt sämst på att skriva på sista tiden.. fy på mig! =P
Har varit mycket hemma, har haft en liten dam med närmre 40 graders feber i sen i måndags så har inte haft så mycket tid över. Det jag har fått höra typ jämt har varit "Mamma komma!" Även när hon har suttit i mitt knä har hon sagt så =P Men nu verkar det som att febern är borta och jag hoppas den håller sig borta! Och sen hoppas jag verkligen att den inte kommer till mig! =S

Och Daniel har fått svinkoppar, men ingen aning om var ifrån de har kommit. Som tur är så är de nästan helt borta nu =) Inte är de trevliga iaf..

Men allt är bra med mig och familjen =) Blir nog lite magert med inlägg här, har liksom inte så mycket på gång just nu så då har jag ju inget att skriva om =)


RSS 2.0