Amelia ♥

Om det inte varit för dig så vet jag inte vad jag hade gjort nu.
Du får mig att le även då jag mår som sämst.
Du är mitt allt och den jag älskar mest av allt.
Den dagen du kom gjorde du mitt liv komplett.
Du hjälpte mig att hitta mig själv och finna min mening med livet.
Du är min hjälpte, min räddare i nöden.
Jag vet att det inte är barnen som ska rädda och hälpa sina föräldrar, men du har verkligen hjälp mig och just nu är det du som är min räddare i nöden.
Om det så är det sista jag gör så ska jag se till att ge dig det bästa av allt.
Göra dig till den bästa personen som bara går.
Och jag ska kämpa som en idiot för att du ska få slippa allt som gick fel i mitt egna liv.
Jag är så glad att jag har dig!
Du gör mitt liv värt att leva!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och så mycket, mycket mer!


Märkligt

Det är märkligt hur livet kan ändra riktning fort. Hur snabbt saker kan förändras. På bara några sekunder kan allt vändas upp och ner och aldrig bli sig likt igen.
Det är märkligt hur chocken kan påverka en. Hur man kan tänka de mest bisarra tankarna i extrema situationer.
Det är märkligt hur tankarna och känslorna kan pendla så snabbt. Från glad till ledsen, från kärlek till hat och tvärt om.
Det är märkligt att de som vill oss det allra bästa är de som också lyckas såra oss värst.
Det är märkligt att jorden kan fortsätta snurra fast allt har blivit kaos. För om jag stannar, borde inte jorden göra det också?


Nu är det dags att sluta fuska!

Ja, jag har fuskat alldeles för länge nu! Har ju varit jätteduktig med mina morgonpromenader hela sommaren, men så fort vädret blev dåligt så liksom slutade jag. Ville inte släpa med Amelia ut i regnet och inte heller gå och svettas som en tok i regnjackan. För även om det regnade så var det ju varmt och att ha en fodrad regnjacka som jag har är inte så roligt då. Så ja, mina promenader hamnade liksom på is. Ibland gick jag en promenad på eftermiddagen om det hade klarnat upp lite, men oftast blev det bara tvångspromenaderna. Alltså de promenader som jag måste ta, till Willys tex.
Sen blev det bara lättare att hitta ursäkter och jag blev mer och mer energilös. För att om man bara sitter still så blir man ju slö. Nu idag så är det ju jättefint väder! Så idag tykte jag att jag borde skärpa till mig lite och gå ut och gå och det gjorde jag. Jag och Amelia gick lilla spåret och det var tungt kan jag säga! Inte lätt att dra en vagn i lösgrus som större delen av spåret bestod av. Sen gick vi ner och tittade på hästarna. Jag frågade Amelia om hon tyckte att hästarna var fina och hon sa nej. Då frågade jag om hon tyckte att de var stora och då sa hon nej. Fast hon säger ju nej till allt nästan. Är väl något hon säger bara sådär ändå, det går väl automatiskt. Vill du ha godis? Nej. Vill du ha dricka? Nej. Vill du titta på tv? Nej. Ska vi byta blöjan? Nej. Fast så vill hon egentligen ha godis och dricka och titta på tv och byta blöjan, min lilla toka.

Nu ska vi gå och göra lite lunch! Sen ska Amelia få sova middag medan jag sover i solen tror jag =) Sen är det dags att åka hem.


Twilight

Nu sitter jag i Järlåsa igen =) Daniel ska plugga i morgon så jag och Amelia passar på att njuta av huslivet lite. Så skönt att ha ett stort hus för oss själva =)

Sist vi var här så gick Twilight på tv så jag tänkte att ja, varför inte se den? Har ju hört så mycket om den och så den där Twilight-hysterin... den måste ju vara något extra tänkte jag. Så nu har jag sett den och vet ni vad? Jag kan verkligen inte förstå den där hysterin! Visst var filmen bra och så, men varför denna hysteri!? Ja ja, alla är vi ju olika och tur är väl det =)

Nu tittar solen fram! Härligt! =D


Ogräs

Ja, det växer överallt! Jag kan ju rensa bort mitt eget, men det finns ju fortfarande kvar på andra ställen. På en del ställen gör det ju inget, tex mitt i skogen där ingen ser. Men sen finns det ju ställen där det kanske inte borde finnas, tex precis utanför gården. Det är ju inte så snyggt att ha där och brännesslor är ju inte roliga då de bränns. Tycker inte att jag borde rensa andras ogräs, men jag tycker att de borde ta tag i det själv. Lite maskrosor är kanske helt harmlösa, men som sagt, nesslor är inte så roliga. Inte tistlar för den delen heller.
Ja, världen är långt ifrån ren och fin. Önskar att andra kunde ta sig tid att rensa bort sitt eget ogräs ;)

Helt meningslöst inlägg utan något vettigt innehåll för vem bryr sig om lite ogräs?


Mys!

I torsdags var det pappas födelsedag, GRATTIS PAPPA! =D
Vi firade på Eckeröl injen. Köpte "billig" alkohol ;) Jag valde att ta med mig lite likörer hem och en flaska Mojito. Kan ju säga att den smakade urk! Smakade lite lakrits på något sätt med en blandning av lime. Kanske lite godare om man har i lite mer citron eller lime, kanske får bort den där lakritssmaken för den passade verkligen inte in!

Igår hade Daniel sitt senaste pass någonsin som bussförare! Han jobbade från 17-tiden till 01! Han sa att det hade gått bra och det var ju bra =) Fast han är ju van att gå i säng tidigt och gå upp tidigt så han var jättetrött på kvällen. Tänkte att jag och Amelia kan smyga upp och låta honom sova lite extra så han ligger fortfarande i sängen och snarkar. Kanske inte snarkar, men sover gör han iaf. =)
Jag och Amelia passade på att ha lite mor och dotter mys för oss själva när pappa var på jobbet. Vi åt chips och glass och tittade på tv tillsammans ♥ Vi kanske inte har samma smak när det gäller tv, men jag hade inget emot barntv så Amelia fick välja vad vi skulle titta på =) Vi hade det riktigt mysigt! Sen när Amelia hade somnat så kunde jag titta på vad jag ville ;)

Nu ska jag och Amelia passa på att busa och mysa lite. Hon växer ju så fort så det dröjer väl inte länge innan mamma blir pinsam ;)


RSS 2.0