Fantasibrist så det skriker om det

Det blev lite ändrade matplaner här.. tanken var ju att det skulle bli korv och potatismos, men Daniel tyckte att vi skulle äta fläskfilé och krocketer.. och ja, det kunde vi väl göra tyckte jag. Fast allra först tänkte jag att vi skulle äta kyckling och ris, men jag orkade inte handla yoghurt så då kläckte jag idén med krov och mos.

Blev inget av en annan idé jag hade heller... men men, det kommer väl fler möjligheter hoppas jag. Synd bara att det ska ta sån tid!

Jag önskar jag hade något kul eller smart att skriva, men jag har sådan brist på fantasi nu så det finns inte.. händer inget kul att skriva om och jag har så mycket i skallen att fantasi inte får plats just nu.

Jag har lite funderingar på att gå ut och ta höstbilder nu när det är så fina färger ute, men jag måste köpa lite varmare kläder och skor åt Amelia först. Hon skulle fysa så mycket annars nu när det blivit så kallt ute. Får se till att ta mig till Gränby Centrum snarast så jag inte missar hösten helt. Det går ju så fort från att bladen blir färgranna till att de ligger på marken. Kanske att jag orkar ta mig till Gränby imorgon redan? Har ju ingen bil nu för den är hos Daniels föräldrar eftersom den ska besiktas imorgon. Tror det är imorgon iaf... dålig koll jag har.

Aja, nu ska jag ge Amelia lite mat!


Fryser!

Jag hatar när saker tar för lång tid.. Ibland känns det som att saker inte kan hända snabbt nog.
Jag börjar bli psykiskt störd här för att jag känner mig så maktlös och för att saker går så segt...

Amelia står vid fönstret och försöker nå allt som ligger på fönsterbläcket.. snart är hon så lång att hon når allt :S Men söt är hon =) Oj då, nu fick hon tag på något som hon inte får ha!
Sådär, nu är det undanlagt!

Det är så satans kallt här =( Ingen värme är på och det finns nästan ingen isolering. Ute är det väl max 10 grader.. Jag fryser!!! Och att ringa och klaga på hyresvärden är ingen idé. De säger ändå bara att de inte kan göra något för värmen slås på automatiskt när det blir minusgrader ute.. Jag vill ha värme NU!!!


Amelia ♥

Idag sov Amelia till 7.40!!! Duktig flicka! Annars sover hon som längst till 6.30 så jag är riktigt nöjd =)
Igår blev trollet 11 månader.. så nu är det MINDRE än 1 månad kvar. Kan inte någon stanna tiden? Hon är verkligen inte min LILLA bebis längre.. nu är hon min STORA bebis. Min bebis kommer hon nog alltid bara även när hon är 35 :P Jag har en hel livstid av oro framför mig, men det är så det är att ha barn ;) Mitt mål är att hon ska bli lycklig och det ska jag göra allt för att hon ska bli.
Jag har verkligen haft tur som har ett friskt barn. Hon är så underbar och fin att jag ibland börjar gråta. Det kan göra ont ibland av all den kärlek jag känner för henne. Hon är det bästa som någonsin hänt mig, utan tvekan!
Det finns inget som slår första gången jag fick hålla henne och pussa henne. Att hon var blodig och geggig spelade ingen roll. Hon var så liten och underbar där hon låg på mitt bröst.
Jag minns första gången hon skrattade. Jag har aldrig blivit så varm som då. Det var så otroligt ofattbart hur ett skratt kan påverka en så.
Och första gången hon reste sig mot bordet. Så stolt har jag aldrig varit!
Och tänk då på allt hon inte gjort än, hur stolt kan man bli egentligen?

Jag vet hur stolt jag kan bli över mina systrar när de har haft dansuppvisning och sånt, tänk då när det är mitt eget barn. Jag har haft svårt att hålla tårarna borta när jag har sett mina systrar, så stolt har jag blivit. Jag kommer ju sitta och störtgrina när det är mitt eget barn det handlar om.

Lilla Amelia, försök att inte skämmas så mycket över mamma. Jag gör det bara för att jag älskar dig så otroligt mycket! ♥


Ibland sviker minnet

Jag hade helt glömt bort det, men Bravida skulle ju kolla lekage i elementen idag! Kom på det i morse och en kvart senare ringde det på dörren! Jäklar vad jag stressade den kvarten för att få lite ordning här hemma.. kan ju säga att jag misslyckades totalt :P Men det gick snabbt för dem att kolla allt och när de kollat klart och gått så återgick jag till att inte göra något alls.

När Amelia sov middag så tänkte jag att jag skulle passa på att sova lite jag också, men då höll några på att föra en massa oljud i trapphuset så jag vaknade hela tiden. Tur att Amelia inte vaknade iaf. Jag undrar jag vad de gjorde som lät så mycket, men jag orkade inte gå upp och se efter.

Snart är det dags för gröt för Amelia och dax för mig att göra sallad. Jag orkar egentligen inte, men vissa saker måste man göra ändå. Jag lyckades iaf samla ork till att duscha idag.


Morn' morn'!

Ny dag, ny vecka.. nya krafter? Nej, känns inte som det..
Idag ska jag nog göra.. absolut ingenting! Orkar inte diska, orkar inte dammsuga, orkar ingenting. Jag har lovat laga mat ikväll, men jag fattar inte hur jag ska orka det!? Huvudet hänger inte alls med så jag känner mig bara förvirrad.

Skulle ha skrivit grattis till Tessan här igår, men det glömde jag helt bort. Skickade sms, men de verkar inte ha kommit fram. Hon har nog nytt nr.. skriver det nu här iaf: Grattis Tessan på födelsedagen!

Nu ska jag återgå till att göra ingenting!


Helt off

Ännu en dag där jag har varit helt off.. är som en zombie =S men imorgon är det en ny vecka så då kanske man får lite nya krafter! Ja, man kan ju hoppas iaf.

Idag har jag som sagt varit helt off. Har mest legat i soffan och bara deppat. Såg dokumentären om hon som hade ett sjukt barn och bara att pussa barnet kunde leda till döden för barnet. Jag grinade som en tok! Tänk att inte få pussa sitt eget barn! Eller trösta det när det är ledset. Jag var tvungen att krama om och pussa Amelia lite extra för att jag var så tacksam över att jag kunde.

Jag har faktiskt varit ut idag, vi åkte iväg till maxi och handlade. Och så satte vi in Amelias nya bilstol så hon fick åka i den idag =)

Ja, det var allt jag gjorde idag och sen har jag inte så mycket vettigt att säga idag..


Lipton infusion herbal tea strawberry

Detta te provade jag idag hos Daniels föräldrar. Det är alldeles rödrosa och luktar underbart! Smaker riktigt gott också. Jag drack det med mjölk i och normalt brukar jag ha socker i, men detta var jättegott som det var utan sött i. Det är ett koffeinfritt te vilket jag tycker är jättebra =)

Så mitt betyg blir: ROS!

Uppdatering: Det heter summer fruit och inte strawberry!


Dålig uppdatering idag ;)

Har inte varit hemma idag så det har blivit dåligt med skrivandet. Började med att vi gick upp och käkade lite fruksot (som man vanligtvis gör ;P ) och sen åkte Daniel för att pumpa däcken. Sen skulle Daniel klippa sig och det var ett jäkla liv för att få det att passa in. Först var vi iaf till Biltema och handlade skruvmejslar till min bankgrej och sen skulle vi till Barnens Hus, men då körde Daniel fel i en rondell så då åkte vi till frisören ist. Jag fick vänta i bilen medan Daniel var och klippte sig. Det var varmt!
När han var klar så blev det Barnens Hus då ist =) Köpte ny bilstol till Amelia och så beställde jag en fotsäck till vagnen så nu kommer hon inte frysa lika mycket i vinter =)
Sen var det bara hem och ge Amelia mat och sen bar det av igen. Den här gången var det Daniels föräldrar som var målet och på vägen hämtade vi upp Daniels bror. Vi fick mycket god mat och sen blev det fika med äppelpaj =) mums!

Nu är Daniel hos sina föräldrar. Han ska sova där för att han ska skjutsa sin syster till arlanda tidigt imorgon. Hon ska till Spanien på språkresa och ska vara borta i 6 månader.

Ja, det var min dag idag och så fick ni ett hett te-tips =)


Otroligt förvirrad..

När jag loggade ut nyss så tittade jag lite på bloggtoppen över mest aktiva.. jag bara undrar hur någon som sen i måndags har skrivit 3 inlägg kan ligga i topp när jag har skrivt 3 inlägg om dagen sen i måndags? Vad grundar sig den toppen på?? Hur mågna gånger man loggar in? Hur länge man är inloggad? För det kan ju inte vara hur mågna inlägg man skriver?

Jag klagar väldigt mycket nu, men det är bara för att jag inte mår så bra och är allmänt förvirriad...


Hat

Hur känns hat? Alltså riktigt hat?
Kan alla hata?
Vad krävs för att hata någon?
Kan man hata någon som man älskar?
Är det verkligen sant att gränsen mellan kärlek och hat är tunn?

Jag har aldrig hatat förut så jag vet inte riktigt hur det känns. Jag önskar att jag aldrig någonsin kommer att hata någon för jag vill inte vara en hatisk person, men känslor kan man inte styra..


25/9

Jag har fått veta vissa saker.. saker som jag inte kan påverka. Jag känner mig smutsig och äcklig. Trodde aldrig att jag skulle bli inblandad i något sådant. Jag har aldrig någonsin i min vildaste fantasi trott att jag skulle bli den personen.....


Dagens busstur!

Jag skulle åka med 12.15 bussen, men den missade jag. Det positiva var då att jag var i god tid till nästa buss. Bussen kommer och jag och Amelia kliver på. Där man parkerar vagnen stod en rullator och kvinnan som ägde var vänlig och vände på den för annars hade inte vagnen fått plats. På väg ner på stan var chuffören lite otrevlig mot vissa passagerare, bla en kille som vissade sms-biljett och en anna kille vars busskort inte fungerade.
När vi nästan var framme inne i stan så gick det på en man med rullator och han fick ju inte plats hos oss så då ställde han sig i gången. Då klev chuffören bak till oss och sa att det där gick inte för det blev för trångt. Då sa han att jag kunde ju fälla ner handtaget på min vagn (vad nu det skulle göra för skillnad!? vi var ju lika breda ändå..), men eftersom att det inte går att göra det på min vagn så sa jag det på ett vänligt sätt. Då gav han mig en riktigt nedvärderande blick och sa surt: "Ja, jag tänkte ju neka dig direkt när du gick på när jag såg hur stor vagnen var."
"Ja, det var ju dumt att du inte gjorde det" tänkte jag då och nu i efterhand undrar jag hur han hade reagerat om jag sagt det..
Till slut så sa kvinnan med rullatorn att hon kunde fälla ihop sin rullator och ha den bredvid sig och frågade om det var okej och motvilligt gick chuffören med på det.

Så tydligen så får man inte åka med vagn på bussarna Våran vagn är inte ju större än andra vagnar.
Daniel som också jobbar på Uppsala Buss tycker att jag ska ringa och berätta det här för bussbolaget för såhär får inte en busschufför göra.. Så jag får väl se till att göra det..

Så nu har ni fått den historian berättad!


Morr...

Idag träffade jag på en supergrinig busschaffis! Han var riktigt otrevlig! Tydligen så får man inte åka buss med våran vagn för den är ivägen >( Ska berätta lite senare mer detaljerat, har inte riktigt den tiden just nu.. men jag kan ju säga att de på Uppsala Buss kommer få höra ett och annat om en av sina anställda.....


Torsdag

Jag tror att jag är hungrig.. så då borde jag gå och äta lite frukost! =)

Idag är det dags för vägning =S Hur duktig jag än har varit så brukar vågen ändå visa att jag inte har gått ner något eller ännu värre, att jag har gått upp! Jag fattar inte, jag äter nästan inget godis, ät ute och går en bra bit varje dag och äter bra mat. Varför går jag då upp i vikt? Visst händer det att man fuskar någon gång, men det är absolut inte ofta! Det är helt enkelt så att alla graviditetskilon trivs så bra på mig att de inte vill ge sig iväg :P

Jag tycker det är så jobbigt att ge inläggen rubriker ibland för jag vet absolut inte vad jag ska ha för rubrik! Det står helt still i huvudet, fantasin tar liksom slut. Likadant när man ska komma på vad man ska äta för mat. Sen blir det ju inte lättare med en kräsen sambo :P

Amelia är lite gnällig. Jag tror hon vill ha sällskap =)


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Blev en låång promenad, men utan Madde för hon började bli sjuk och ville inte smitta ner oss. Omtänktsamt av henne fast jag fick veta det lite väl sent, hade ju redan hunnit iväg då. Men men, jag gick runt och tittade lite i affärerna och så tittade jag och Amelia på fåglarna i svandammen =)
Hittade brevpapper också, 15 kr fick jag betala. Helt okej tycker jag =) Hittade förut ett brevpapper för 89 (!) spänn inne på akademibokhandeln och så mycket tänkte jag då inte lägga ut på brevpapper...

Nu är det mellis som gäller =) Blir kammomillte med minibaguetter för min del och gröt för Amelias del.
Sen ska jag hämta Daniel vid grönlunds och så ska han köpa mat åt mig för att muntra upp mig =) Han kan vara gullig om han vill ;) Jag ville ha Cupido så då skulle han fixa det.

Nu är mina bröd klara!!


Stan!

Nu drar jag och Amelia ner på stan för att träffa Madde! =)
Måste rusa till bussen!


Godmorgon!

Vilken dag är det idag? Onsdag va? Skitsvårt att hålla koll när man inte har ett jobb att gå till =S Men jag tror iaf att det är onsdag så då utgår jag ifrån det =)

Idag ska jag till stan för att träffa Madde om hon inte har sovit dåligt igen. Jag vet ju hur jobbigt det kan vara när de små liven håller en vaken på natten. Amelia kan fortfarande vakna på natten ibland av otäcka drömmar, men det brukar vara rätt lätt att få henne att somna om. Just nu är lilla skatten trollbunden av Händige Manny! "Titta!" står hon och säger =)

Det regnade när jag skulle ut till kalaset igår och jag hatar att köra bil när det regnar, iaf när man inte har världens bästa torkarblad =/ fast det finns en sak som är värre än regn.. mörker! Blir alltid bländad när jag får möte och det är otroligt otäckt. Körde 80 på 90 vägen och det gillades inte av en vit volvo som nosade mig i arslet en bra bit. Folk verkar inte riktigt kunna det där med att hålla avståndet. Jag tycker inte att det är något fel att köra i 80 när det är becksvart och man har en dålig och repad ruta som gör att man har svårt att se vid möte. Tycker nästan att det är lite snabb hastighete med tanke på omständigheterna..

Jag funderar på att göra laxpannetter till middag idag.. med råstekt potatis och morötter. Låter det gott? Fast jag tror inte att det finns tillräckligt mycket för att det ska räcka till en matlåda till Daniel så jag tror att jag ska göra lite korvstroganoff så han får mat imorgon på lunchen. Det tror jag blir bra det =)

Nu har jag en bajsblöja som måste bytas!


nja..

Blev väl inte helt nöjd, men det får vara sådär sålänge.. orkar inte sitta och hålla på med det här längre för datorn bara motarbeterar mig helta tiden! Nej, nu ska jag gå och fixa gröt till Amelia, sen ska vi åka på kalas!!


Ny vecka, men ingen skillnad

Måndagsmorgon.. för mig är det faktiskt inte så stor skillnad på veckodagarna. Helg existerar liksom inte. Alla dagar är likadana, ingen sovmorgon, inget som är annorlunda. Jo, Daniel är hemma från jobbet, men det är nog allt. Jag måste gå upp samma tid varje dag. Har samma "jobb" varje dag. Fast vissa dagar är "jobbet" lite enklare, andara lite svårare. Som idag tex, Amelia var jättetrött, men sova, det ska hon absolut inte göra! Så jag har haft en jättearg och grinig liten tjej här nu i några timmar bara för att hon vägrade somna. Sånna gånger är det skitjobbigt. Sen har vi andra dagar som igår då hon lekte själv i flera timmar och jag inte behövde göra så värst mycket.
Fast det är rätt jobbigt ändå att veta att man ALDRIG är "ledig". Jag är ju mamma 24 timmar om dygnet året runt. Och jag gör ju nästan allt så det finns inte så mycket tid över till annat. Men hon är värd det, Amelia. Hon är min största skatt och hur jobbigt det än kan vara så väger allt det ojobbiga upp det! Att kunna älska någon så mycket och villkorslöst är helt otroligt! Nästan ofatbart faktiskt.

Jag älskar min lilla skatt Amelia!


Egocentrisk?

Amelia fick något anfall och började störtgråta för ett tag sen och jag vet faktiskt inte varför =( det var så otroligt jobbigt för inget jag gjorde fick henne att sluta gråta. Som tur var kom Daniel hem och erbjöd sig att ta med henne ut i vagnen ett tag. Man blir så ledsen när man inte kan trösta sitt eget barn =(

Jag läste på bloggsidan om en kille som fått frågan om vad han aldrig skulle blogga om och han svarade att han aldrig skulle ha en egocentrisk blogg och skriva om vad han hade gjort på dagen osv. Då tänkte jag att är det verkligen egocentiskt? Är inte en blogg som en dagbok på nätet? Eller ja, det kan väl vara en dagbok? Bara för att man bloggar om vad man gör om dagarna gör väl en inte till egocentisk? En sån blogg kan vara minst lika tråkig som en om bilar. Iaf för mig. Allt har väl att göra om varför man bloggar? Och om det nu är så att man är egocentrisk bara för att man bloggar om sin vardag så ja, då är jag egocentrisk!

Nu ska vi äta lasagne!


Bloggdesign

Jag kom på att innan man kan göra bloggen fin så måste man ju fixa med blider! Så nu ska jag fixa lite men bilderna i gimp! Det kommer nog ta lite tid, men förhoppningsvis så blir det fint. Får se hur resultatet blir sen! Och som sagt, ser det ut som skit så finns ju den här designen! ;)


Tråk..

Jag har så tråkigt.. vet inte vad jag ska göra! Orkar inte göra något heller så det kanske är bra att jag inte vet vad jag ska göra. Tur att Amelia sysselsätter sig själv =) Annars hade jag ju varit tvungen att göra något!
När hon börjar bli för gnällig tänkte jag att jag ska gå en promenad så hon kan sova lite i vagnen. Måste ju fortfarande hanlda mjölk så då kan jag slå två flugor i en smäll!

Jag skulle vilja göra om bloggen.. men jag vet inte hur jag vill ha den. Och just nu blir jag ändå bara förvirrad av alla koder så då är det nog bara bra att jag inte vet hur jag vill ha den.. men ska nog ta tag i det någon gång i framtiden när jag orkar sätta mig in i alla koder och så. Något ska jag nog få till! Och ser det förjävligt ut så har jag ju alltid den nuvarande designen =)

Nä, ska kanske försöka göra nåt....


Det suspekta trädet!

Nu är det här! Fotot på det suspekta trädet! =)

Som ni ser är det nästan helt horisontellt!
Som ni ser är det nästan helt horisontellt!

Fick ett sms av Madde nyss och vi bestämde att vi ska promenera på onsdag ist. Vad ska jag nu göra idag? Hmm... jag har lust att göra absolut ingenting! =D Fast handla mjölk måste jag ju göra så jag får väl gå iväg sen..

Ikväll ska jag göra lasange! Lovade att försöka ha det klar till Daniel kommer hem vid sju.. så då får jag väl se till att hålla det löftet! Fast klarade jag av att hålla löftet om fotot på det suspekat trädet så ska nog lite mat vara något problem =)

Nej, nu måste jag väcka upp Amelia. Hon får inte sova för mycket på dagen för då sover hon inte ordentligt på natten..


Just det, bilderna!

Kom på att jag har inte lagt in bilderna på datorn! Så dagens löfte blir att lägga in bilderna på det suspekta trädet på datorn och ladda upp dem.. så får vi se om jag lägger upp någon här eller om det bara blir på bilddagboken..

Nu ska jag söva skruttan! =)


hmm?

Ny vecka.. igen. Precis som alla andra veckor. Fast idag är det en sak som skilljer sig från mängden och jag vet inte hur jag ska göra. Har beslutsångest! Ena sidan är jag så jäkla rädd att jag vet inte om jag kan. Allt som är nytt är ju skrämmande.. andra sidan så är det väl vad jag hade önskat mig så då borde det väl inte vara fel?
Jag får prata med Daniel sen så får vi se vad han säger...

Amelia sov till sju idag!! Helt otroligt! Jag är riktigt nöjd =)
Om en timme ungefär så tänkte jag att hon skulle sova lite middag medan jag duschar. Måste ju vara ren när man ska åka iväg! Fast när jag ska köpa möjlk vet jag inte.. får väl bli på hemvägen. Undrar vad jag ska äta till lunch? Spagetti och köttfärssås kanske? Eller något tråkigt som jag kan få ihop från frysen. Har nog både de ena och det andra där inne som man kan göra något riktigt äckligt av =S

Nej, nu ska jag sätta mig och fundera. Har ju ca en vecka på mig att komma på hur jag ska göra.


Söndagsmorgon

Fy vad trött jag är! Har svårt att hålla ögonen öppna.. fast det är bara att hålla sig vaken tills ikväll =S
Restaurangen igår var sådär, maten var inget märkvärdigt och vi överbetalade verkligen!! Och tjejen i kassan snackade så dålig svenska att vi fattade inte vad hon sa och jag är säker på att hon lurade oss på pengar!

I morse föreslog Daniel att vi skulle gå ut och gå och ja, det lär som en bra idé tyckte jag! Sen föreslog han att vi skulle åka ut till fjällnora och gå där och ta med oss lite dricka och fika. Ännu bättre tyckte jag! Fast sen när han insåg att det inte bara var att åka ville han inte längre så nu är han bara sur.. härlig dag det kommer bli! =S

Nej, nu verkar Amelia vara ganska trött så det är nog dags att lägga henne för en liten sovlur!


Städa

Idag är det lördag. Det betyder restaurang! Ska bli väldigt gott! =) Enda nackdelen är att jag känner mig inte på så bra humör =( dagen började med att vi skulle städa och jag hade noll lust att städa, men det var bara att bita ihop och börja iaf.. och nu är jag bara nere och irriterad. Inte bra. Hoppas det blir bättre sen annars blir det kanske inte så bra ikväll.

Jag får nog bita ihop och fortsätta snart igen. Amelia ska sova så jag får passa på att städa då. Det är så mycket enklare när man inte behöver springa ifrån hela tiden..

Ibland vill jag bara skrika ut sanningen till hela världen, men jag vet hur mycket skit det blir då. Evigt dömd till att hålla tyst...


Mascara: avklarat!

Nu är mascaran innhandlad. Blev en från Maybelline som kostade 99 kr. Det var kampanj på den så egentligen skulle den ha kostat 139 kr. Sen köpte jag en present också =) Sen på vägen hem stannade vi på Willys och handlade lite. Imrogon ska vi äta köttfärsbiffar så jag passade på att handla till det så Daniel skulle slippa åka iväg i morgon. Han är inte så förtjust i att åka och handla så ofta så snäll som jag är så fixade jag det =)

Jag har inte orkat lägga in bilderna på det suspekta trädet på datorn än så de får ni vänta lite på.. jag är lite lat, jag vet, men det tar ju sån tid att fixa med sladdar och sånt.

Nu ska jag busa med Amelia medan jag väntar på att Daniel fixar mat =)


Jag har varit duktig! =)

Nu har jag varit ute på morgonpomenaden och knäppt kort på det suspekta trädet! =D Det var så skönt att gå ut och gå, inget går upp emot frisk luft! Eller jo, kanske.. men det var underbart iaf =) Amelia somnade ganska snabbt och sov tills jag gick in i porten så nu borde hon vara pigg och glad och inte vara så trött och grinig sen när hon ska äta. Undrar vad hon ska få för mat idag? Tror det blir pastasnäckor med skinka =) Det gillar hon! Själv ska jag äta fisk och potatismos. Om ni undrar vilken fisk det blir så är det pangasius =)

Har tänkt att jag ska bli mycket bättre på bloggandet.. min tanke är att jag ska ängna iaf några minuter om dagen till att uppdatera här. Jag ger det två dagar, sen är jag tillbaka i ett inlägg varanan vecka igen :P

Ringde mamma i morse och frågade om hon ville följa med mig till Grändby. Lättare att komma fram till hyllorna om man slipper släpa på vagnen hela tiden.. nu kan ju mamma stå med Amelia medan jag går fram och tittar =) 

Nu sjunger Amelia för mig =D


Idag!

Idag, då ska jag se till att få arslet ur vagnen och gå till det suspekta trädet och fota! Ska gå ganska så snart tänkte jag, en morgonpromenad är aldrig fel =) Och Amelia verkar sjukt trött så då kan hon sova i vagnen. Hon vaknade 5 imorse.. gissa om jag blev glad? Inte så värst... så nu blir det till att först klä på mig och sen klä på ett gnälligt troll..


Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Blev varken Gränby eller fotning av det suspekta trädet idag.. hade ju tänkt gå innan Amelia skulle äta och sova, men jag var ju så trött att jag orkade inte. Blev en kort promenad för att möta Daniel ist. Amelia fick ett paket att hämta ut idag och Daniel hade fått sms om ett paket som kommit fram så vi åkte till ICA för att hämta ut dem och sen åkte vi till Daniels föräldrar och hälsade på. Vi fick mat där och det var riktigt gott =)
Paketet som Amelia fick var från Daniels moster i Finland och det innehöll kläder i regnbågens alla färger =) Jättefina var dem och Amelia kommer passa jättebra i dem! Hon klär verkligen i lite starkare färger. 

Imorgon, då jäklar ska jag se till att ta mig till de suspekta trädet och fota lite! =) Gränby får vi se om jag orkar med.. har fått folkfobi! :S Så det är inte det att jag inte orkar gå dit, jag orkar inte med att vara bland en massa folk.. men en mascara ska jag se till att köpa innan lördag kväll iaf för då ska jag bli fin till min och Daniels middag =) Restaurangbesök, mums! =D

Nej, nu ska jag sova! Natti natti!


sådär

Nu är det fixat och klart så nu ska jag lägga mig och sova medan det där fixar sig av sig självt =) får hoppas bara att internet inte ska krångla och hålla på och dumma sig!


oh no..

Jävla skit.. nu kom jag åt en knapp på facebook så nu måste jag göra om allt på farmvill.. kommer ju få musarm ju!


Morgontrött

Jag är så otroligt trött! Amelia somnade för en stund sen och jag ska nog göra henne sällskap.. kan sova medan farmvill håller på, det tar ju så satans lång tid! Funderar på att minska åkern ordentligt :S

Ska försöka ta mig till Gränby idag för att köpa en mascara. Den gamla är inge bra längre, bäst före datumet har nog gått ut för länge sen :P den är ju nästan 2 år nu..
Ska kanske titta på lite kläder till Amelia som hon kan ha ute nu när det börjar bli så kallt.. men det är ju så tråkigt att gå själv!! Får väl försöka få tag på någon som kan följa med.
Sen får vi se om jag orkar gå till det suspekta rönnbärsträdet.. ;)


Glömde..

Just det, glömde att skriva det.. 4e tanden har hon ju fått också, det lilla trollet =) vänster framtand! Tror inte jag har skrivit det förut iaf :P


Blä för alla måsten...

Jag verkligen hatar alla måsten! Har typ miljoner av dem nu och jag orkar bara inte! Blir helt passiv och orkar inte ta tag i nåt när det blir förmycket och det värsta är att jag inte kan strunda i dem.. BLÄ! Och inte någ med det, jag oroar mig för ALLT! Fattar inte hur jag ska klara av att lösa allt... och det räcker inte där, jag börjar bli helt knäckt av att kroppen krånglar som den gör.. ännu en sak att oroa sig över =(

Idag var jag och Amelia ute på en promenad och när vi gick där endes gatan fick jag syn på det märkligaste träd jag någonsin sett! Det växte liksom vågrätt.. ska gå dit igen någon annan dag och ta kort, idag hade jag ingen kamera med mig, inte ens telefon för det låg hemma på laddning. Det såg väldigt suspekt ut det där trädet..

Min lilla skatt har fått en blå bula i pannan! Hon ramlade när hon stod mot bordet och på väg ner slog hon huvudet i bordskanten =( stackars liten! Men som tur är glömmer de snabbt de små liven. Nu är hon uppe och busar för fulla muggar det lilla trollet! =) Daniel kommer nog hem vilken minut som helst, han har varit ute mot Rasbo (tror jag det var) och kört buss.

Oj, nu står Amelia och stampar på sitt leksakshus och skriker "RAHHHH!" Hon ska nog blir ett jättemonster som mosar allt i sin väg när hon blir stor ;)


Snorigt och hostigt

Min lilla skatt har blivit sjuk! Fast som tur är så är hon mycket bättre nu =) Det började med att Daniel blev sjuk i lördags förra veckan, han fick feber och ont i halsen som följdes av en ordentlig förkylning som fortfarande sitter kvar. Amelia började i onsdagskväll. Jag kan ju inte veta säkert om hon har ont eller så, men jag gissar på att hon fick ont i halsen. Morgonen efter hade hon feber och såg allmänt hängig ut så det var bara att ge Alvedon. Med tanke på hur hög feber hon hade så var hon förvånatsvärdt pigg! Busa runt och lekte för fullt. Det som avslöjade febern var de hängiga ögonen och att hon satt längre än 5 sekunder i knät och jag klagar inte på att ha en dotter som vill kramas i knät =) Febern var borta efter 2 dagar och nu är alltså bara förkylningen kvar. Jäklar vad mycket snor man kan ha! Och stackar liten hostar som en tok och extra jobbigt är det på nätterna när den dumma hostan ska störa nattsömen =( tur att hon blir bättre och bättre för varje dag för jag tycker att det är så jobbigt att sitta med henne i knät och bara kunna se på när hon hostar upp en massa slem och inte kunna göra något =(

Imorse när Amelia kröp (eller ålade om man ska vara noga :P) så tog hon tag i bordet så hon  liksom satt på knä och sen drog hon sig upp till stående!! Alldeles själv =D Jag blev så stolt över min lilla skatt! Hon har ju inte riktigt fått till det där förut, men nu så! Hon kan ju stå och hålla i sig och ibland tom stå några sekunder alldeles själv utan att hålla i sig och nu han hon alltså ta sig upp själv också =)

Idag så var vi ut och fiskade i Funbosjön =) Det var så mysigt när lilla familjen åkte iväg på utflykt! Fast något napp fick vi då inte. Sen när vi kom hem så stod Amelia vid vardagsrumsbordet och lekte och jag satt bredvid och helt plötsligt ramlar lilla snuttan och jag han inte få tag i henne. Lillan slog i huvudet i golvet och hon blev så ledsen. Gör så ont i mig att jag inte kan göra något när hon har så ont. Fast hon glömmer ju snabbt och det är ju tur. Två minuter senare står hon där och leker igen =)

Nej, nu ska jag nog fixa lite på FarmVille.. läskigt var beroendeframkallande det är! Haha, måste nog in på en avvärjningklinik eller nåt :P


RSS 2.0