3 månaderskontrollen

Ja, vi var ju iväg i onsdags på 3 månaderskontrollen. Snuttan hade verkligen växt, men det visste vi ju redan =) Vi tog vagnen dit och det är alltid lika mysigt att gå ut och gå, dock så är det mindre mysigt att bära vagnen upp och ner för trapporna :S
Hur som helst, lillan vägde hela 5380 gram och var 60 cm lång! Hon har verkligen blivit stor. Sen fick hon spruta också och det gick bra det med, hon var så duktig! Skrek till lite bara, men sen var det bra.
På vägen hem så gick vi in på apoteket för att köpa alvedon eftersom att vaccinationen kunde ge feber och då kunde vi ge henne alvedon. Som tur var så fick hon nästan ingen feber =) Nu mår hon hur bra som helst, vår lilla tokfia!

I fredagskväll var det bowling som gällde, det var fotbollsstyrelsen och alla ledare som hade avslutning. Först bowlade vi på fyrishov och sedan var vi iväg till Svenssons Tavernan och åt supergod mat! Fast de missade en efterrätt så jag fick vänta lite extra på min. Den var iaf jättegod när den väl kom ;)

I lördags så var vi också ut och gick, först gick vi till Gränby Centrum och gick runt där inne och tittade. Sen gick vi till Willys och handlade lite och sen gick vi hem. Hur skönt som helst och snuttan sov så bra när vi var ute. Inne i affärena var hon vaken och låg och tittade på allt som fanns där =)

Daniel har varit och jobbat, men han slutar nu kl 3 så han kommer nog snart hem. Sen ska han nog träffa en kompis. Själv ska jag sitta här och vara lite arg för att smisspelet inte går att installera.. Bror ska byta skivan så det funkar igen. Fast nu kan jag ju inte spela sims alls.. och jag som har skapat värsta beroendet!! :P Fast det kanske är lite nyttigt då att inte spela, så jag kan bli "nykter" igen ;)

Nej, nu är det en kod brun här så nu måste jag ta hand om den =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0