HEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!

Amelia håller på att få två tänder i underkäken! Man ser dem under tandköttet och man känner att det är något hårt där under =) Får se hur många dagar det tar för dem att bryta fram helt. Sen är det väl bara en tidfråga innan hon spetsar mina tuttar :S
Hon är riktigt livlig här hemma också. Ålar som en tok och hon är skitsnabb! Tar inte lång tid för henne att ta sig genom rummet och börjat pillat på något som hon inte får ha, den lilla busungen!
Hon kan gå om man håller i hennes händer. Fortsätter det såhär så kommer hon ju gå själv om någon månad :S Då får mamma ingen lugn stund längre ;)
Vi har börjat med 8 månadersmaten nu och det går kanon än så länge. Fast thaigrytan var ingen hit, den spottade och fräste hon åt och gjorde riktiga grimarser åt :P Men bitarna går bra att tugga, eller ja, hon är ju fortfarande tandlös så än så länge maler hon ju maten i gommen. Duktig är hon mitt lilla hjärtegryn <3
Ibland så ger hon ifrån sig ett långt och högt "HEEEEEEJ!" Vet inte om det är medvetet, men sött är det iaf =D Alla säger ju hej till henne hela tiden så det är väl inte så konstigt om hon har lärt sig det =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0