Klantåldern?

Ja, jag tror att Amelia har kommit in någon klantålder för hon har blivit så klantig! Hon snubblar och gör illa sig hela tiden! Tror nog att armar och ben har växt en hel del så hon har väl inte vant sig vid att vara så stor =P

För några dagar sen var vi ute och gick och hon ska ju självklart springa så snabbt det bara går och då hinner inte benen alltid med och så ligger hon där. Detta resulterade i ett skrapsår på knät.

Sen ska hon klättra på allt och ha det som sitter längst upp! Som i fredags när hon skulle ha en nalle i Andreas rum och stod i hans säng och sträckte sig och helt plötsligt glider benen undan och hon ramlar och slår i vid ögonbrynet på en kant på byrån. Aj aj aj, det blödde ganska rejält och hon var riktigt ledsen! =( Så under mormors födelsedagskalas bar det plåster med skalman på över ögonbrynet som gällde, riktigt snyggt!

Sen under mormors kalas, när hon redan är omplåstrad så springer hon runt som en galning och snubblar och ramlar på en låda med leksaker och slår upp ett sår i näsan och börjar blöda igen! Den här gången var det inte lika allvarligt för det blödde inte så mycket.

Min lilla älskling, du måste ta det lite lugnt! Men lugn brukar vara något som saknas hos barn för det mesta ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0